A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség vádat emelt egy 22 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt.

Húsvágó bárdddal támadt a szomszédjára

A férfi egy borsodi kistelepülésen egész napos alkohol fogyasztás után vitába keveredett szomszédjával, és egy húsvágó bárddal támadt rá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Folyamatosan szidalmazta

A vádirat szerint a vádlott 2021. június hónap második felében egy borsodi kistelepülésen lévő lakóhelyén egész nap szeszes italt fogyasztott, és eközben az udvaráról átkiabálva, folyamatosan a szomszédait szidalmazta és fenyegette. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A szomszéd megelégelte

A szemközt lakó férfi az éjszakai órákban ezt megelégelve, szólt, hogy fejezze be a kiabálást. Az elkövető erre bement a házába, majd onnan egy húsvágó bárddal tért vissza, és azt azonnal az utcán lévő szomszédja irányába dobta, ami viszont a kerítés kiskapujába csapódott. 

Védekezett

A vádlott újra magához vette a bárdot, a sértetthez ment és többször felé ütött, a szomszéd azonban védekezett, elütötte a bárdot, a vádlottat pedig ököllel arcon ütötte. 

Kirúgta a kezéből a bárdot

A földre került férfi továbbra sem hagyott fel a támadással, most ülő helyzetben a sértett térde irányába csapott, aki hátraugrott, majd kirúgta a vádlott kezéből az eszközt, és a testén is megrúgta.

FRISS!

Megjöttek a rokonok

A vádlottat még ez sem tartotta vissza, a helyszínre érkező hozzátartozói vetettek véget cselekményének, írja az ügyészség.

Zúzódások

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belüli gyógytartamú zúzódásos sérülést szenvedett el, de nem kívánt magánindítványt előterjeszteni.

Ez várhat most a férfira

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott korábbi felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásának egyidejű elrendelésével. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik