A monori rendőrök befejezték egy 2020-as halálos közúti közlekedési baleset vizsgálatát. Egy 61 éves férfi meghalt, a meggyanúsított sofőr ellen vádemelést javasolnak.

Itt történt a baleset

Gyömrő lakott területén belül, a Szent István úton a Táncsics út irányába közlekedett személygépkocsijával 2020. augusztus 10-én délelőtt egy férfi, amikor az út szélén leparkolt és vásárolni indult.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Elektromos kerékpárral ütközött az autónak

Kocsija ajtaját kinyitotta, de nem volt teljesen körültekintő, egy éppen arra közlekedő férfi elektromos kerékpárjával az ajtónak ütközött, majd elesett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meghalt

A 61 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, 2020. augusztus 20-án a kórházban belehalt sérüléseibe.

Ezt mondta a szakértő

Az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján az áldozatnak a baleset következtében elszenvedett sérülései és halála között közvetlen ok-okozati összefüggés állapítható meg.

FRISS!

Nem ismerte el a felelősségét

A most 62 éves, gyömrői illetőségű férfit halálos közúti baleset okozásának vétségével gyanúsították meg a rendőrök. Kihallgatásán nem ismerte el felelősségét, a gyanúsítás ellen panasszal élt, állította nem hibás a baleset bekövetkezéséért.

Elkerülhető lett volna

Az eljárás közben kirendelt igazságügyi mérnökszakértő megállapítása szerint a személygépkocsi sofőrjének tekintetében az észlelési és cselekvési késedelem megállapítható, a baleset kellő odafigyeléssel elkerülhető lett volna. 

Ez történik most

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 62 éves sofőr ellen folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadták az ügyészségnek.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztárció – Forrás: Freepik