A gyanú szerint egy 49 éves gödöllői férfi hamis ígéretekkel három nőt vert át még 2019 tavaszán.

Azt ígérte autókat hoz be nekik külföldről

Kettejüknek azt ajánlotta, hogy százezer forintért és némi útiköltségért cserébe külföldről autót hoz be nekik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Újabb kölcsönök

A férfi ezután egyiküktől két alkalommal kölcsön is kért; biztosítékként pedig azt hazudta, hogy hamarosan négymillió forint kártérítést fog kapni az államtól, mivel jogtalanul zárták őt börtönbe.

Ez is érdekelhet:

Hiába fizettek

A megtévesztett asszony először egy közel egymillió forint értékű aranyórát, másodszor pedig 150 ezer forintot adott át, melyeket nem kapott vissza. Hiába fizettek az ígért autókért, azokat sem kapták meg a férfitől, írja a police.hu.

Átverés átverés hátán

H. Zoltán egy harmadik nőnek azt az ígéretet tette, hogy 60 ezer forint könyvelői díj ellenében bejelenti őt a cégébe, ezáltal hitelképessé válhat. A pénzt elvette, azonban szavát ez alkalommal sem tartotta – eltűnt a bankjegyekkel.

Ez is érdekelhet:

Beismerte tettét

A 16. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai H. Zoltánt háromrendbeli csalás bűntett miatt hallgatták ki; ennek során beismerő vallomást tett.

Vádat emelhetnek

A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyben és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.​ A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció