Gyanúsnak találta Sándor azt a férfit, aki vasárnap este a Centenárium lakótelepen a parkoló autók körül járkált. Ezért ment le az utcára, a férfi azonban szíven szúrta. A férfi a kórházban meghalt, a tettest még most is keresi a rendőrség.

Gyilkosság a 16. kerületben

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, vasárnap este Budapesten, a 16. kerületben szíven szúrtak egy férfit. Az áldozat a kórházban meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Gyanús lett a járókelő

A tragédia a Centenárium lakótelepen, a Futórozsa utcában történt. Az áldozat felesége elmondta, hogy férje éppen az erkélyen tartózkodott, amikor észrevette, hogy egy gyanús férfi járkál a parkoló autók közt. Azonnal lement a ház elé.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

El akarta zavarni a gyanús alakot

„Hiába kértem, hogy ne menjen, de el akarta zavarni. Féltem, hogy baja lesz, ezért utána mentem. Szinte futva haladtam a Futórózsa utcán amikor jött Sanyi velem szemben talpig véresen. A karjaimba omlott és összeesett” – mondta a gyászoló özvegy.

Követte a férfit

Sándor hosszasan követte a feltehetőleg rablásra készülő férfit, majd húsz házat mentek így. Végül a támadó késével megszúrta Sándort, aki még megpróbált hazamenni. Eközben találkozott össze az őt kereső feleségével.

Összeesett az utcán

Renáta, az RTL klub Híradójában azt mondta, hogy férje utolsó erejével még megszorította a kezét és ezután esett össze. A mentő a Honvédkórházba vitte.

A kórháztól nem messze megállt a mentő

A férfit gyilkosa szíven szúrta. A kórház előtt már a mentőt is megállították az orvosok, még a járműben feltárták a sebet, mert Sándor állapota válságosra fordul. Ekkor még sikerült életbe tartani a férfit.

A kórházban meghalt a férfi

Ezután a Honvédkórházba feleségének azt mondták, hogy jól alakul Sándor állapota, látszik rajta, hogy élni akar. De sajnos néhány óra múlva meghalt.

A kamerán nem látható az arca

A rendőrség az eset után azonnal hajtóvadászatot indított. Az áldozat idősebb lánya látta a kamerafelvételt, amely rögzítette a két férfi mozgását, azt mondja: nem ismerhető fel a támadó, mert maszkot viselt.

Keresik az elkövetőt

Hétfőn délelőtt a rendőrök átfésülték a környéket, némi túlzással minden bokorba benéznek a gyilkos után kutatva. Sándor felesége azt mondta, ő sem látta a férfi arcát, mert maszk volt rajta, annyit mondott, hogy terepszínű ruhát viselt és körülbelül 165-170 centiméter magas, erősebb testalkatú.

Kárpátaljáról jöttek Budapestre dolgozni

Renáta még csak 15 éves volt, amikor megismerkedett férjével, azóta tiszta szívből szerették egymást. Kárpátalján éltek, a jobb élet reményében azonban Sándor Magyarországra jött dolgozni. Két éve a család úgy döntött, hogy nem bírják tovább egymás nélkül, így Renáta és a két lány is Budapestre költözött.

Búcsúzik az özvegy

„A mi fájdalmunkon már semmi nem tud segíteni, de nagyon remélem, hogy elkapják ezt a gazembert. Tönkretette a családunk életét” – mondta az özvegy a Blikknek. Renáta Facebook-oldalán így búcsúzott imádott férjétől: „Drága lelked békében…De az én szívem örökre összetört a fájdalomtól…”A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: illusztráció