Egyelőre nincs magyarázat arra, mi történhetett. Néhány dolgot azonban már tisztáztak a nyomozók.

Vasárnap találták meg őket

A rendőrök december 4-én vasárnap délután holtan találtak meg egy 73 éves nő és egy 71 éves férfit. Az idős házaspár élettelen testére Zala megyében, Csesztregen bukkantak a nyomozók. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezen a településen találták meg őket

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vizsgálják a haláluk körülményét

A zalai rendőrök azonnal meg is kezdték a helyszíni és halottszemlét. A 73 éves nőt valaki megölhette, ám a 71 éves férfi minden bizonnyal önmaga oltotta ki a saját életét. Mindezt a kirendelt orvosszakértő állapította meg. Az esetet a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja.

Ezek is érdekelhetnek!

Nemrég egy borzalmas baleset is volt a megyében

Zala megyében halálos kimenetelű baleset történt november második felében. A 74-es számú főúton a csatári elágazóban egy kisteherautó és egy kisbusz ütközött össze. A baleset következtében egy 45 éves nagykanizsai nő életét vesztette.

Az elsőbbség meg nem adása okozta a tragédiát

A Bocfölde felől Csatár irányába tartó, kisteherautóval közlekedő 55 éves férfi nem adott elsőbbséget annak a kisbusznak, ami Nagykanizsa felől érkezett. A kisbuszban három munkás volt a sofőrön kívül. Egy nő kizuhant a kisbuszból.

Hiába használta a biztonsági övét

A szerencsétlenül járt nő ugyan használta a biztonsági övét, mégis kirepült a járműből. Az oldalára borult jármű alá szorult, az életét nem lehetett megmenteni. A kisbuszon utazók közül egy személy könnyű, kettő súlyos sérülést szenvedett. Az, aki a teherjárművet vezette, ép bőrrel megúszta a balesetet.

A kisbusz szabályosan haladt

A balesetet szenvedett kisbusz – Fotó: Police.hu

Mégis megtörtént a baj

A balesetet okozó teherjármű – Fotó: Police.hu

Figyelmetlenségből következett a szörnyűség

A balesetet a teherjármű figyelmetlensége okozta. A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés után újra megszüntették a forgalomkorlátozást.. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lánchíd – Forrás: MTI/Mónus Márton