Dőltek a jelzőlámpák, a táblák, majd végül egy panzió parkolójában nekivágódott három autónak. A tűzoltóknak kellett őt kiszabadítani a roncsok közül. Aligha meglepő, de elszíneződött a szonda.

Mindent tarolt, ami az útjába került

Összetört részegen három autót egy ámokfutó Veszprémben. A férfi itt összeveszett a barátnőjével, majd ittasan beült a luxusautójába, és hatalmas sebességgel elhajtott, éppen amikor megérkeztek a rendőrök, a kocsijukat sikerült kikerülnie, de ezután kidöntött egy jelzőlámpát, majd egy táblát, és berepült egy panzió parkolójába, ahol három autót is összetört – derült ki a Tv2 Tények vasárnapi esti adásából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Otthon veszekedett, majd utána indult

Felemelt kézzel szállították ki az összetört luxusautójából a rendőrök azt a férfit, aki részegen kezdett ámokfutásba Veszprémben. Azt mondta, azért ült részegen kocsiba, mert összeveszett a párjával. Erről valaki bejelentést tett, ezért a rendőrök keresni kezdték az ámokfutót, mire odaértek, a férfi hatalmas sebességgel hajtott el mellettük.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem ez a jellemző

„Ittas állapotban vezetett erre ez a sofőr, és itt egy nagy balesetet okozott. Ez elég érdekes, mert ezen a környéken azért oda szoktak figyelni az autósok, hogy azért betartsák a szabályokat, hogy főleg nem alkoholos állapotban vezetnek felénk” – mondta el helybéli.

Három kocsit is letarolt

A sofőr végül egy panzió elé repült be a parkoló autók közé, itt kapták el a rendőrök. Összetört egy jelzőlámpa és egy tábla is kidőlt akkora erővel csapódott be három kocsit is letarolt, de szerencsére azokban senki sem ült. A panzióban ráadásul egy rallycsapat is megszállt, ők közösségi oldalukon azt írták, szerencsére az ő autójukat nem törte össze az ámokfutó.

Nem is tudott kiszállni autójából

„A becsapódott jármű három másikat megrongált, a tűzoltóegységeknek ezek közül egyet áramtalanítani is kellett, illetve az okozó gépjárműből feszítővágó segítségével szabadították ki annak vezetőjét, ezt követően pedig átadták a mentőszolgálat munkatársainak” – mondta el a megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csondor Henrietta.

Azonnal kórházba szállították

„A férfit, miután kivágták a kocsiból leültették a mentősök a hordágyra és megvizsgálták a veszprémi mentésirányítás egy esetkocsit riasztott a helyszínre. A baleset következtében egy középkorú férfi könnyebb fejsérülést szenvedett. Őt bajtársaim stabil állapotban szállították a terület egy sürgősségi osztályra” – mondta el az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa, Perédi Péter. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínelés pillanatai

Tört-zúzott

Egy jelzőtábla maradványa

Az egyik vendég totálkárosra tört autója

A csatorna összeállítása itt nézhető meg

(Cikkünkben használt képeinket a rendőrség készítette.)