Emberéletet követelt a figyelmetlenség. Szombaton délelőtt Zala megyében, a 74-es számú főúton, a csatári elágazóban, eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy kisteherautó és egy kisbusz. Egy 45 éves nagykanizsai nő meghalt a balesetben.  

Nem adott elsőbbséget

Egy 55 éves csatári férfi zárt kisteherautóval Bocfölde felől Csatár irányába tartott, és a 74-es főúthoz érve nem adott elsőbbséget a Nagykanizsa felől érkező, munkásokat szállító kisbusznak, amiben a sofőr három utast szállított.

Jármű alá került és életét vesztette

A két gépkocsi összeütközött, a kisbuszból, annak ellenére, hogy a biztonsági övét használata, kizuhant egy 45 éves nagykanizsai nő, aki az oldalára borult jármű a lá került és a helyszínen életét veszítette.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy súlyos, két könnyű sérült

A kisbusz utasai közül további egy személy súlyos, két ember pedig könnyű sérülést szenvedett. A teherjármű vezetője karcolások nélkül megúszta a karambolt.

Szabályosan haladt a kisbusz

Fotó: police.hu

Elkerülhetetlen volt az ütközés

Fotó: police.hu

Megrongálódott a kisteherautó is

Fotó: police.hu

Figyelmetlen volt a sofőr

Fotó: police.hu

Vége a helyszíni személnek

 A rendőrök befejezték a helyszíni szemlét és a műszaki mentés is véget ért. A forgalomkorlátozás megszűnt az érintett útszakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a szerencsétlenül járt kisbusz. Fotó: police.hu