Tizenhárom millió forint értékű vascsövet tulajdonított el Kőbányán az a három fős társaság, amelynek utolsó tagja is rendőrkézre került. Az elkövetők egy telephelyről építkezéshez használt tárgyakat, 800 darab födémtámaszt és 50 darab támasztólábat tulajdonítottak el.

A 10. kerületben loptak

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. november 10-én Budapest 10. kerületében, egy telephelyről egy három fős csoport építkezéshez használt tárgyakat, 800 darab födémtámaszt és 50 darab támasztólábat tulajdonított el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lefűrészelték a kerítéslécet

A feltételezett elkövetők két kerítéslécet lefűrészelve az udvarról kiadogatták az építkezési elemeket, majd egy teherautóra pakolták fel azokat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több száz kilónyi vasat vittek el  

A több száz kilónyi vasat egy 23. kerületi családi ház udvarára szállították, ahonnan ismeretlen helyre kerültek. A lopással több mint 13 millió forintos kárt okoztak.

R. Melindát kapták el először

A kőbányai rendőrök látókörébe először a trió női tagja, a 46 éves R. Melinda került, akit 2022. december 13-án a 10. Kerületi Rendőrkapitányságra előállítottak.

A két férfi is előkerült

A másik két feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki, amely alapján a 30 esztendős K. Richárdot a budapesti rendőrök 2023. március 28-án Budapest,7. kerületében fogták el, a 31 éves Sz. István május 12-én önként ment be a 10. kerületi Rendőrkapitányságra.

Tagadták a bűncselekmény elkövetését

A kőbányai nyomozók mindhármójukat jelentős értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során mindhárman tagadták a bűncselekmények elkövetését. A X. kerületi rendőrök őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – írta a police.hu.

Kabátja buktatta le

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy kabátja buktatta le a tolvajt, aki egy idős asszony nyakából tépte ki a százezer forintot érő nyakláncot. A férfit a 8. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei kapták el.

Felajánlotta a segítségét

A sértett a vásárlásból tartott hazafelé március 22-én, amikor egy férfi szegődött a nyomába. Mikor a nő a társasház bejáratához érkezett, a férfi odalépett hozzá, és felajánlotta neki, hogy segít felvinni a lépcsőn a boltban vásárolt cuccait. Miután bementek a lépcsőházba, kihasználta az alkalmat, és kitépte az asszony nyakából a láncot, majd elszaladt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció