Egy megcsonkított tetemre bukkantak Dunaújvárosban, a Piac téri vasmű kapunál lévő kiserdőben. A rendőrség vizsgálata szerint azonban nem ember, hanem állatok marcangolhatták szét a halottat.

Lakossági bejelentés érkezett

A rendőrségre november 2-án reggel érkezett lakossági bejelentés, mely szerint Dunaújvárosban, a Gyárkapu úton található kiserdőben holttestet találtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hiányzott a feje és a karja

Helyi információk szerint az áldozat már hónapok óta ott feküdhetett a bulinegyedhez közeli erdős részen. Testét az állatok marcangolhatták szét, ugyanis hiányzott a feje és a karja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kizárták az idegenkezűséget 

Az eset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja, és a szakemberek időközben kizárták az idegenkezűséget.

Azonosították a holttestet

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy azonosította a rendőrség azt a holttestet, melyet pár napja találtak meg a Duna adonyi szakaszánál. A vizsgálatok szerint annak Szűcs Tamásnak a maradványait találták meg, akinek még szeptember végén veszett nyoma rejtélyes körülmények közt.

Bulizni ment, de sosem ért haza

A Pátria nyomda termelési igazgatója szeptember végén, a 9. kerületi Közvágóhídnál található Budapest parkba ment egy koncertre, de azt követően, hogy elhagyta a szórakozóhelyet, nem adott magáról életjelet.

Sokkoló látvány Fehérváron

Sokkoló látványban volt része egy kutyáját sétáltató járókelőnek Székesfehérváron, ugyanis egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a vidámparki tó szűrőrácsán fennakadt egy holttest – írta a Kékvillogó.hu október végén. Egy 50-60 év körüli nő volt az áldozat, az eset kapcsán bűncselekményre utaló gyanú nem merült fel.

Csomagtartóban találták meg

Szintén itt a Kékvillogó oldalán írtuk meg, hogy egy autó csomagtartójában találták meg annak az építési vállalkozónak a holttestét, aki Budapestről tűnt el még szeptember elején. A férfi eltűnését felesége jelentette be, miután sok készpénzzel azért indult el Budapestről, hogy az alvállalkozóit kifizesse.

Átvizsgálták a tavat

Az eltűnésének közelében lévő Deli-tavat is átvizsgálták, de a kutatás sem vezetett eredményre. Később járókelők jelezték, hogy napok óta elviselhetetlen bűz árad egy autóból az egyik gyöngyösi parkolóban. A rendőrök kiérkeztek a helyszínre, az autó csomagtartójában pedig megtalálták a keresett vállalkozó holttestét.

Férje végzett vele

A Dunába rejtette felesége holttestének egy részét az egykori acélmágnás: búvárokkal és tetemkereső kutyákkal kutattak Andrea földi maradványai után. A gyanúsított által használt kisteherautóban testrészmaradványokat találtak, melyek a feleségtől származnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció