Két hete eltűnt, 23 éves fiatal holttestét találhatták meg egy autó csomagtartójában Gyöngyösön. Az építési vállalkozó eltűnését felesége jelentette be, miután sok készpénzzel azért indult el Budapestről, hogy az alvállalkozóit kifizesse. Még speciális búvárok szonárral is keresték az egyik tóban, sikertelenül.

Gyöngyösre ment

A 23 éves budapesti férfi feleségével és kisgyermekivel a múlt pénteken autózott Gyöngyösre, ahol alvállalkozóként egy építkezésen dolgozott az embereivel. Aznap fizetéseket kellett volna osztania nekik, de ez már nem történt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pénzt kellett átvennie

Azt tervezte, hogy találkozik az építtető emberével, hogy átvegye a fizetségekre és az anyagra szánt összeget tőle, nagyjából másfél millió forintot, de vissza már nem tért soha többé. Autóját másnap megtalálták.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eltűntként keresték

Dávid összes dolgozóját hazugságvizsgálóra kötötték, volt, akit többször is bevittek kihallgatni. A 23 éves férfit a rendőrség eltűntként kezelte.

Átvizsgálták a tavat

Az eltűnésének közelében lévő Deli-tavat is átvizsgálták.  A Help mentőkutyás egyesület a speciális búvárok segítségével kezdték meg a tó átkutatását, az akkor már több, mint egy hete eltűnt férfi után. A munkában részt vesz a Velencei tavi speciális kutatók-mentők alapítvány is, ők szonárral keresték a férfit. De egyik kutatás sem vezetett eredményre.

Szonárral is keresték a tóban

Forrás: Gyöngyösi TV

Másik kocsival vitték el

„Elsőként területkereső kutyákkal átnéztük a közeli erdős részt, de nem találtunk semmit. Szagminta alapján személykereső kutyát is indítottunk, ami határozottan elindult az autó mellől, de csupán néhány parkolóhelynyit haladt, ami arra utalt, hogy egy másik kocsival vitték el, vagy ment el onnan a fiatalember. Miután értesültünk arról, hogy emberölés miatt folyik a nyomozás, halottkereső kutyákat is bevetettünk, de hiába – mondta a Blikknek Bernát Zsolt, a Help Mentőkutyás Egyesület elnöke.

Naiv volt

„Nem gondolom, hogy erőszakkal tették be a kocsiba, arra gyanakszunk, hogy elcsalhatták valamilyen ígérettel. Reménykedünk abban, hogy nem történt tragédia. Bár úgy lenne, hogy „csak” fogva tartják valahol, de mi – sajnos – ennél rosszabbra gondolunk. Mivel naiv volt, jó szóval szinte bármit el lehetett érni nála” – nyilatkozta múlt héten a férfi aggódó édesapja. Ezúttal is próbáltuk vele beszélni, ahogy a feleségével is, de nem értük utol őket.

Bűz a parkolóban

Napok óta egy autó parkolt az egyik gyöngyösi parkolóban. A járókelők jelentették be, hogy elviselhetetlen bűz árad az autóból. A rendőrök kiérkeztek a helyszínre, az autó csomagtartójába pedig egy holttestet találtak.

Körözték az autót

A járművet addigra már körözték, ráadásul a kamerafelvételek szerint az eltűnése előtt az autópályán és a városban is követte a kétgyermekes családapa kocsiját. A Gyöngyösi TV úgy tudja, a csomagtartóban a 23 éves budapesti férfi holttestét találták meg. Felesége azóta már a közösségi oldalán is megerősítette a szomorú hírt.

Elszámolási vitába keveredhetett

Az ügyben a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rendelt el körözést, jelenleg pedig már emberölés miatt nyomoznak. A környezete szerint elszámolási vitába keveredhetett a férfi, hivatalos tájékoztatást az ügyről azonban csak későbbre ígértek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a parkolóban – Forrás: Gyöngyösi TV