Egy férfiórának mindenképpen meghatározó külsővel kell rendelkeznie és szinte minden helyzetben és szituációban jól kell mutatnia. Nehéz azonban olyan órát találni, ami képes megfelelni ezeknek a feltételeknek, hogy egyszerre legyen domináns, sportos és akár egy öltönnyel is jól mutasson és ezért egy vagyont se kelljen fizetnünk. 

Ha a fenti paraméterek szerint szeretnél órát vásárolni, akkor olvasd el cikkünket, mert segítünk!

Casio, a múlt a jelen és a jövő!

Ez a márka évtizedek óta áll helyt, és népszerűsége is töretlen. Az Órashop.hu Casio Edifice órái pedig a fenti paraméterek mindegyikének képesek megfelelni, így nem vitás, hogy minden férfi számára remek választásnak bizonyulnak. Sikerét a japán technológia és minőség, az újítások, valamint az innovatív technológiák alkalmazása hozta meg számára.

Nagyon fontos, hogy minden korosztály találhat ízlésének megfelelő modellt, és megfizethető ára következtében mindenkinek lehet elegáns, megbízható és igényes órája.

A Casio imádja az újításokat!

A fejlesztések folyamatosak voltak a cég történetében, hiszen a nevéhez fűződik a több időzóna megjelenítése, a hőmérsékletmérés, és az órák GPS-szel való ellátása. A világon elsőként alkalmazták az órákban a Led kijelzőt, és hozták létre az elektronikus mechanikájú karórákat. Ezek a technológiák természetesen az Edifice modellt is gazdagítják.

A Casio Edifice

A Casio Edifice egy férfiasan elegáns kollekció, amely egyaránt alkalmas öltönyhöz egy üzleti tárgyalásra vagy egy neves alkalomra, de megállja a helyét a sportos öltözet mellett is, ezáltal mindennapos viselethez is tökéletes.

Ez a kollekció magas minőséget képvisel, azonban az ára megfizethető, így egy alapdarabot szinte bárki megengedhet magának Azonban egyes Edifice modellek ára magasabb, hiszen a gyártó megalkotta az Edifice Standard és az Edifice Premium kategóriát is.

Mi jellemzi ezt a kollekciót?

Jellemző rá az igényes anyaghasználat, a szilárd, erős tok, a változatos számlap, valamint bizonyos modellek esetében megtalálhatjuk a legújabb technológiákat is, mint például a GPS-t, Bluetooth lehetőséget, riasztást vagy világidőt. A legtöbb modellnek digitális és analóg kijelzője is van, a számlap pedig kronográfos. Az óraszerkezet természetesen a japán Miyota, ami megbízhatóan és pontosan mutatja az időt. 

Az Edifice választéka

Nagyon sokféle modell közül tudunk választani, a tok rozsdamentes acél, a számlap lehet analóg vagy kombinált. A tok színe is többféle, sőt a számlap színét is megválaszthatjuk.

A technikai paraméterek tekintetében bizonyos modellekben találhatunk kronográfot, stoppert, riasztót, megvilágítást, tachymetert, éves naptárt, öröknaptárt, világidőt, akkumulátor-töltöttségmérőt, luminescens mutatókat, bluetooth opicót, 24 órás számlapot, nap-kijelzőt és stoppert is. 

A Casio Edifice többféle szituációban viselhető, sportosan elegáns, magas minőségű, megbízható óra. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, ezért biztos lehetsz benne, hogy a pénzedért egy kiváló terméket fogsz kapni.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.