Brutális baleset történt keddről szerdára virradó éjszaka Győrben: egy BMW átszakította a szalagkorlátot, majd mintegy nyolcvan métert repült az 1-es számú főút felüljárójáról a szervizútra. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült, durva képeket.

Átszakította a szalagkorlátot

Brutális baleset történt keddről szerdára virradó éjszaka Győrben: egy BMW átszakította a szalagkorlátot, majd mintegy nyolcvan métert repült az 1-es számú főút felüljárójáról a szervizútra. Az autó ezt követően egy betonkerítés oszlopának ütközött, majd az úttesten állt meg.

Szétszóródott törmelék

A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, és a szétszóródott törmelékek miatt a felüljáró egyik sávját, valamint az érintett útszakaszt lezárták.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megúszta könnyebb sérülésekkel

A tűzoltó egységek kiérkezése előtt egy arra közlekedő az autó sofőrjét kiemelte a roncsok közül, akit könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

Sokba kerül egy ilyen produkció

„Az ilyen profi sofőrrel az összes költséget kifizettetni, tűzoltó, mentő, rendőr és a kórházi kezelés. Nem kevés pénzébe kerül az adófizetőknek egy ilyen produkció” – írta egy hozzászóló a történtek kapcsán.

Inkább az ejtőernyőzés…

„A nyitott ejtőernyővel való zuhanás szerintem kevésbé veszélyes, mint a tövig nyomott gázpedállal való autózás” – tette hozzá egy másik kommentelő. „Ez komoly művelet volt, második születésnap, reméljük, tanult az esetből” – írta egy autós.

Ez egészen durva volt

Nem sok maradt az autóból

Az anyagi kár jelentős

Kiemelt kép: a pórul járt BMW. Fotók: Győr HTP