18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak kísérletének bűntette miatt emelhetnek vádat hamarosan egy 62 éves férfival szemben, aki egy 14 éves kislányt akart berángatni a debreceni vonatállomás mosdójába. A bátor kislány szerencsére el tudott menekülni a támadója elől, és szólt is erről a tanárainak, így a rendőrök hamar el is fogták a perverz férfit, aki a kihallgatásán egy egészen elképesztő magyarázattal indokolta a bűncselekményt.

Megtámadták a 14 éves lányt

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, egy általános iskola igazgatója február elején azzal hívta fel a rendőrséget, hogy az egyik diákjukat megtámadták a csapókerti vonatállomáson. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Itt erőszakoskodtak a kislánnyal

Nagyon bátran viselkedett

A 14 éves lány elmondta, hogy egy idősebb férfi be akarta ráncigálni a vasútállomás mosdójába. Elmondása szerint a férfi megragadta a karját a peronon, majd elkezdte ráncigálni a WC felé, miközben ocsmány, szexuális kifejezésekkel bombázta a lányt.

Megharapta

A fiatal tinédzsernek ekkor sikerült összeszednie minden bátorságát, és megharapta a férfi kezét, majd gyorsan futásnak eredt. Amikor visszaért az iskolába, azonnal elmondta tanárainak a történteket.

Nyomozni kezdtek a rendőrök

Az iskolaigazgató bejelentését követően a rendőrök azonnal intézkedtek, és nekiláttak az adatgyűjtésnek, kezdték a kislánnyal. A bátor lány részletes személyleírást adott a támadójáról az egyenruhásoknak, akik ennek köszönhetően hamar ki tudták deríteni, hogy a férfi egy Hajdúhadház irányába tartó vonatra szállt fel.

Az állomáson vártak rá

Ezek után a rendőrök értesítették a hajdúhadházi kollégáikat, akik gyorsan a vonatállomásra siettek, és ott vártak a támadóra. A gyors intézkedésnek hála a rendőrök el is fogták a férfit, akit elvezettek a főkapitányságra.

Őrizetbe vették

Gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették a kislány támadóját, és büntetőeljárást indítottak vele szemben. Ezt követően a rendőrök kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Tagadta bűnösségét

Egészen hihetetlen, de az azóta letartóztatásba vett férfi egy elképesztő magyarázattal állt elő a kihallgatásán. Egyfelől a támadó tagadta a bűnösségét, de ami ennél is felháborítóbb az az, hogy azt mondta a rendőröknek, hogy ő pusztán csak tüzet akart kérni a kislánytól – írja a 24.hu.

Lezárták a nyomozást

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei befejezték a szükséges nyomozási cselekményeket, így az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Facebook