Egy háromgyermekes apa az egyik áldozata a Deák téren történt szénmonoxid-mérgezésnek. A két biztonsági őr holttestét szerda reggel Gattyán György pártjának egyik képviselőjelöltje találta meg az aláírásgyűjtő sátorban.

Tragédia a Deák téren

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, szerdán két holttestet találtak a Deák téren, Gattyán György pornómilliárdos pártjának sátrában. A biztonsági őrök halálát egy nagy méretű, gázzal működtetett hősugárzó okozhatta.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megszólalt a párt

A pornómilliárdos csütörtökön hivatalos közleményt adott ki: „Mély megrendüléssel, együttérezve a gyászoló családokkal, megerősítjük a hírt, hogy éjszaka sajnálatos tragédia történt a Megoldás Mozgalom budapesti, Deák téren található kampánysátrában”.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sírtak a családtagok

A 21 és 26 éves áldozatok családjai szerdán kora reggeltől a tragédia helyínén voltak. Zokogásuk messze hallatszott. Az egyik rokon sokkot kapott a gyásztól, hozzá mentőt kellett hívni.

Ez a mentő érkezett a rokonhoz

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Nem engedték be a családtagokat

A családtagok könyörögtek a téren helyszínelő rendőröknek, hogy megnézhessék a fiatalokat. Kora délután a térre megérkezett a halottszállító autó. Ekkor engedték be egyikük édesanyját.

Kora délután érkezett a halottszállító

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

„Jó testvér voltál”

„El sem hiszem, ami megtörtént, Isten nyugtasson, legyen neked könnyű, az angyalok őrizzék álmaidat. Hihetetlen, igaz, jó testvér voltál. De sokat táncoltunk együtt, Istenem”– ezekkel a sorokkal búcsúzott hozzátartozója az idősebb áldozattól, Kamytól.

Képviselőjelölt talált rájuk

Megoldás Mozgalom egyik képviselőjelöltje ment nyitni a sátrat, ő talált rá a két biztonsági őrre. A Blikk azt írja, az egyik áldozat három gyermeket hagyott hátra.

Nyomoz a rendőrség

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben, szakértők bevonásával rendelt el nyomozást.

Több év börtön

A jogász szerint ha kiderül, hogy emberi mulasztás okozta a két biztonsági őr halálát, akkor több évre börtönbe kerülhet a vétkes. Ilyen esetekben azt is vizsgálják, hogy részült-e munkavédelmi oktatásban a cég alkalmazottja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu