A Nyíregyházához közeli Ilken elfogták a rendőrök azt a férfit, aki több mint öt éven keresztül kényszerített egy fiatal nőt arra, hogy pénzért árulja a szolgáltatásait. Hat év alatt majdnem 300 millió forintot keresett a nő tevékenységével. Az elfogásról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Kiszolgáltatott helyzetű nő

A nyomozás során kiderült, hogy R. Ferenc 2014 szeptemberében kiszállított Bécsbe, az általa irányított egyik örömházba egy magyar állampolgárságú, rossz anyagi körülmények között élő, kiszolgáltatott helyzetű nőt, hogy ott neki dolgozzon. Megállapodásuk szerint a bevételen fele-fele arányban osztoztak volna.

Elvette minden pénzét

A kizsákmányolt nő hat évig, 2014 szeptembere és 2020 márciusa között végzett szerelmi szolgáltatást. Az eredeti megállapodással ellentétben azonban a férfi a nőtől nemcsak a napi bevétele felét vette el, hanem a teljes összeget.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

300 millió forint

A férfi anyagilag teljesen kihasználta a nőt, ráadásul amikor nem úgy viselkedett, ahogy a férfi elvárta tőle, megverte. A nőtől elvárta, hogy a hét minden napján dolgozzon, s így napi szinten 3-400 eurót, mai árfolyamon 100-150 ezer forintot vett el tőle, amit aztán saját megélhetésére fordított. Ha kiszámoljuk, hogy a férfi havonta nagyjából 4 milliót vett el a nőtől és ezt kivetítjük hat évre, akkor a nőt összesen majdnem 300 millió forinttal károsította meg.

Szinte mindenhonnét pénz került elő

Különleges alakulat

A férfit a rendőrség különleges egységei február 16-án a reggeli órákban vásárosnaményi tartózkodási helyén elfogta. A lakóházban rajta kívül még öt nő tartózkodott, akik közül négy azonosítható az ügy további sértettjeként, tanúkihallgatásaik megtörténtek. 

Bizonyítékok 

Az ingatlanban tartott kutatás során a rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható valamennyi bizonyítási eszközt lefoglaltak; köztük szerelmi szolgáltatással összefüggő feljegyzéseket, a munkavégzés önkéntességét igazoló, kézzel írt sértetti nyilatkozatokat, mobiltelefonokat, SIM kártyákat és több millió forint készpénzt.

Könnyen jött össze a pénz a luxus BMW-re

Sok év börtön

A 43 éves ilki férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását a felügyelő ügyészségnél. Nem kizárt, hogy a nyomozás előrehaladtával további gyanúsítások várhatók. Sok éves börtönbüntetés vár rá.

Itt a videó a férfi elfogásáról

Kiemelt kép: Részlet a fenti videóból