Amint arról a Kékvillogó is beszámolt meghalt egy ötéves gyermek Zalaegerszegen azt követően, hogy rázuhant egy targonca. Később kiderült, hogy a kicsit az édesapja ültette maga mellé, amikor egy szörnyű véletlen következtében a targonca felborult, a munkagép pedig rázuhant.

Imádta a munkagépeket

Bors a tragédia azt írta, hogy az ötéves Robika rajongott a munkagépekért, ezért is ültette maga mellé az édesapja, akinek meg sem fordult a fejében, hogy mindez katasztrófával végződik majd. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy pillanat műve

Egy rosszul tartó kötél miatt azonban a család élete egy szempillantás alatt ment tönkre, ugyanis az eset sajnos szörnyű tragédiával zárult, a kisfiú ugyanis meghalt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Imádta a trakorokat

A kicsi imádta a traktorokat és a targoncákat, ezért is szeretett az apukája közelében lenni és valószínűleg Attila ezért is ültette maga mellé a végzetes pillanatok előtt.

Rázuhant

A férfi éppen összekötözött vasrudakat mozgatott át, a tartó kötél azonban elpattant a hatalmas súlytól, ez rántotta el a targoncát, egyenesen a kisfiúra.

Már nem lehetett megmenteni

A közel fél tonnás gép alá szorult gyereket már nem lehetett megmenteni, hiába érkezett időben a segítség. A kicsi sajno olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítása után meghalt.

Vádat emeltek

Az apa ellen most foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt emeltek vádat – közölte Zala Vármegyei Főügyészség szerdán. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést, és targoncavezetői foglalkoztatásról való eltiltást kért a férfira.

Nem győződött meg

A vádirat szerint a vádlott a targoncával a rakományt nem az előírásoknak megfelelően rögzítette, és nem győződött meg arról, hogy más nem tartózkodik az emelőgép környezetében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Drámai részletek derültek ki a Zalaegerszegen meghalt ötéves kisfiú tragédiájáról: az édesapa képtelen hazamenni

Kiemelt kép: archív