Nagy erőkkel keresi a rendőrség a szolnoki lányt, akit július közepén láttak utoljára. Azóta nem tudni, hol lehet.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság keresi a lányt

A 16 esztendős Rafael Kamilla Szolnokon lakott. 2022. július 12-én tűnt el tartózkodási helyéről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt kell tudni az eltűnt lányról

Rafael Kamilla körülbelül 160-170 centiméteres testmagassággal rendelkezik, a rendőrségi leírás szerint vékony testalkatú.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

További információk

Nincs különös ismertetőjegye. Hasznos információ lehet, hogy hosszú fekete haja van, ám azt nem tudni, hogy milyen ruhát viselt eltűnésekor.

Egy kép Rafael Kamilláról

Rafael Kamilla – Fotó: Police.hu

Így segíthetsz

A rendőrség kéri, hogy akinek bármilyen információja van a lány tartózkodási helyéről, jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy tegyent bejelentést telefonon.

Ezeket a számokat lehet hívni

A 06-56-501-600-as telefonszámon lehet bejelentést tenni. Aki névtelenül szeretné mindezt megtenni, az hívhatja a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számot is.

Ezek is érdekelhetnek!

Az eltűnt költő kapcsán sajnos nincs már remény

Kiderült, hogy a múlt pénteken eltűnt költő, Kabai Lóránd nincs már életben. Egyelőre nem tisztázott, pontosan mi okozta a halálát.

Szűkszavú közleményt hozott nyilvánosságra a család

A család kedden a közösségi médián keresztül jelentette be, hogy a 45 éves költő, író, szerkesztő és vizuális művész tragikus körülmények között elhunyt.

A rendőrség nem árult el részleteket

Arra a kérdésre, hogy folyik-e vizsgálat a haláleset kapcsán, a Budapesti Rendőr-főkapitányság személyiségi jogok miatt nem ad választ. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rafael Kamilla – Forrás: police.hu