Szerda reggel vitték be a nőt a kórházba a Fejér megyei Daruszentmiklósról, mert nem volt jól. Az orvosok ott megállapították, hogy nemrég szült. Ezután rendőrök, mentősök lepték el a települést, de sajnos nem sikerült időben megtalálni a kicsit.

Véresen és önkívületi állapotban

Szerda reggel fél 4-kor ment haza a daruszentmiklósi nő. A Tények úgy tudja, hogy véres volt mindene és önkívületi állapotban volt. Az élettársa azonnal hívta a mentőt, akik bevitték az asszonyt a kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiderült, hogy szült

A kórházban kiderült, hogy a nő nemrég életet adott egy gyermeknek. Ezután értesítették a hatóságokat és a rendőrök és a mentősök együtt kezdték el megkeresni az újszülöttet.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindent átkutattak

A Tények információi szerint az egész házat és az udvart is átkutatták, végül a sufni mellett találták meg pár óra múlva. Ekkor viszont már nem lehetett megmenteni a kicsi életét, mivel teljesen kihűlt.

Az apa tagad, a rendőrség nyomoz

Az apa azt állítja, hogy nem tudta, hogy párja terhes. Szerinte a nő ezt az egész család előtt titkolta. A hírt a rendőrségség is megerősítette, a hatóság büntetőeljárásban vizsgálja az esetet.

Októberben Somogyban halt meg egy újszülött

Mint ahogy azt mi is megírtuk, halott csecsemőt találtak Bábonymegyeren. A rendőrök az esettel kapcsolatban egy 26 éves nőt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra állítottak elő. A nyomozók az asszonyt őrizetbe vették, és emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A bűncselekmény körülményeit szakértők bevonásával a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Többgenerációs házban élnek

A család nem élt rossz körülmények között, egy többgenerációs családi házban laktak a faluban, és a környéken élők nem tudtak róla, hogy veszekedtek volna.

Négy gyermeket neveltek

A pár négy gyermeket nevelt, három az anya első kapcsolatából született, és volt egy közös gyermekük a jelenlegi élettársával – írja a sonline.hu.

Tagadta terhességét

A környezete nem tudott arról, hogy a 26 éves nő újra terhes, ő pedig tagadta, hogy gyermeket várna. A szülés körülményeiről jelenleg nem sokat tudni, a halott csecsemőt egy faházban találták meg.

Névtelen bejelentés érkezett

A rendőrség fedezte fel a kisfiú holttestét, miután erről névtelen telefonos bejelentést kaptak. Az anya tagadta a bűncselekmény elkövetését, a nyomozóknak pedig nem tett vallomást. A csecsemő halálát nem ellátatlanság, hanem bántalmazás okozta a gyermek halálát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció