Összeégett holttestet találtak Mezőhegyesen, egy erdős területen. Az elhunyt a gyanú szerint bűncselekmény áldozata lett. A rendőrök már előállítottak egy férfit, aki felelős lehet az áldozat haláláért.

Az erdőben találták meg a testet

A rendőrség közlése szerint csütörtök reggel 8 óra után néhány perccel egy összeégett holttestet találtak Mezőhegyesen. A testre egy erdős területen találtak rá a rendőrök. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megölhették

A férfi a gyanú szerint bűncselekmény áldozata lett. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A rendőrök előállítottak egy 25 éves mezőhegyesi férfit, akinek az elszámoltatása megkezdődött.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Martin az apját ölte meg

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, tavasszal vadászfegyverrel lőtte fejbe az édesapját egy 18 éves fiú Barcs közelében. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fiatal a tettét követően az apja barcsi házához hajtott, ahol magához vett még két fegyvert és lőszereket, majd azokkal ismeretlen helyre távozott. Az emberöléssel és más bűncselekménnyel gyanúsított L. Martint vasárnap este fogták el a TEK-esek Budapesten.

Vendéget vittek vadászni

Az ezredes elmondta, hogy a férfi egy Németországból érkező vendégvadászt vitt ki pénteken vaddisznó vadászatra a területére. Ezen pedig vele volt a fia, L. Martin is.

Anyja jelentette fia eltűnését

Szijjártó István, Somogy megyei rendőrfőkapitány-helyettes az esettel kapcsolatban az mondta, hogy ez az egyik legdöbbenetesebb eset, amivel eddig a pályafutása során találkozott. Elmondása szerint egy asszony tett bejelentést vasárnap délután a barcsi rendőrségen, hogy a vadászként és erdészként dolgozó fia, L. Norbert eltűnt otthonról és péntek óta nem adott magáról életjelet.

Lőszer és pénz is hiányzott

A vadászt többször is keresték telefonon, és Messengeren is, de teljesen más stílusban jött válasz az üzenetekre, mint ahogy az erdész szokott beszélni. Ezt követően átkutatták a vadász otthonát a rendőrök, és észlelték, hogy több száz golyós lőszer és vadászfegyver és pénz is hiányzik a lakásból. Ezután meghallgatták a hozzátartozókat.

Ő is az erdőben rejtette el a holttestet

Este fél kilenc körül a német vadász elejtett egy süldőt, ezt feltették a jármű platójára, majd elvitték a barcsi szálláshelyére a német vadászt, ahol közösen megvacsoráztak. Ezt követően az apa elindult a fiával, hogy kizsigereljék az elejtett vadat. Ekkor vette elő a fiatal a fegyvert és végzett apjával. L. Martin a  holttestet az erdőben elrejtette, majd Budapestre utazott. A TEK munkatársai egy ferencvárosi szállodában fogták el.

Világmegváltó dolgokat akart végrehajtani

A fiú elmondta, hogy napok óta érlelődött benne az az elhatározás, hogy meg kell ölnie az apját, mert olyan világmegváltó jó dolgokat szeretne végrehajtani az emberiség érdekében, amelyeket csak ő tud megtenni, s ebben az édesapja megfogja őt akadályozni, aki a megtestesült gonosz.

Napokig tervezte a gyilkosságot

A fiú több napig rágódott azon, hogy miként tudna végezni az apjával. Hogy véghez vigye a tervét elkísérte az apját előbb a méhészetébe, majd később vadászni is. A fiú a vallomásában elmondta, hogy amikor kiszálltak egy postaúton kizsigerelni a vaddisznót, akkor csőre töltötte a fegyverét, majd közvetlen közelről fejbe lőtte vele az apját, a holttestét pedig elrejtette. Mindezt hangfelvételen is rögzítette a telefonjával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu