Agyonlőtte saját apját egy barcsi fiatalember. A két férfi egy németországi vendéggel vadászni ment, ezután következett be a szörnyűség. L. Martin apja holttestét az erdőben elrejtette, majd Budapestre utazott. A TEK munkatársai egy ferencvárosi szállodában fogták el.

Fejbe lőtte apját

Vadászfegyverrel lőtte fejbe az édesapját egy 18 éves fiú Szulokon. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fiatal a tettét követően az apja barcsi házához hajtott, ahol magához vett még két fegyvert és lőszereket, majd azokkal ismeretlen helyre távozott. Az emberöléssel és más bűncselekménnyel gyanúsított L. Martint vasárnap este fogták el a TEK-esek Budapesten. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Anyja jelentette fia eltűnését

Szijjártó István, Somogy megyei rendőrfőkapitány-helyettes az esettel kapcsolatban az mondta, hogy ez az egyik legdöbbenetesebb eset, amivel eddig a pályafutása során találkozott. Elmondása szerint egy asszony tett bejelentést vasárnap délután a barcsi rendőrségen, hogy a vadászként és erdészként dolgozó fia, L. Norbert eltűnt otthonról és péntek óta nem adott magáról életjelet.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vendéget vittek vadászni

Az ezredes elmondta, hogy a férfi egy Németországból érkező vendégvadászt vitt ki pénteken vaddisznó vadászatra a területére. Ezen pedig vele volt a fia, L. Martin is.

A vadásszal vacsoráztak

Este fél kilenc körül a német vadász elejtett egy süldőt, ezt feltették a jármű platójára, majd elvitték a barcsi szálláshelyére a német vadászt, ahol közösen megvacsoráztak. Ezt követően az apa elindult a fiával, hogy kizsigereljék az elejtett vadat, ám onnantól kezdve semmit sem lehetett tudni róla. 

Lőszer és pénz is hiányzott

A vadászt ezután többször is keresték telefonon, és Messengeren is, de teljesen más stílusban jött válasz az üzenetekre, mint ahogy az erdész szokott beszélni. Ezt követően átkutatták a vadász otthonát a rendőrök, és észlelték, hogy több száz golyós lőszer és vadászfegyver és pénz is hiányzik a lakásból. Ezután meghallgatták a hozzátartozókat.

Budapesten fogták el

Az anyuka elmondta, hogy a fia azt mondta neki, hogy Rimócra megy a vadásznapra, de végül nem oda, hanem Budapest felé vette az irányt. A fiút egy ferencvárosi szállodában fogták el a TEK-esek. A fiatal részletes, tényfeltáró beismerő vallomást tett a kihallgatása során.

Világmegváltó dolgokat akart végrehajtani

A fiú elmondta, hogy kedd óta érlelődött benne az az elhatározás, hogy meg kell ölnie az apját, mert olyan világmegváltó jó dolgokat szeretne végrehajtani az emberiség érdekében, amelyeket csak ő tud megtenni, s ebben az édesapja megfogja őt akadályozni, aki a megtestesült gonosz.

Napokig tervezte a gyilkosságot

A fiú több napig rágódott azon, hogy miként tudna végezni az apjával. Hogy véghez vigye a tervét elkísérte az apját előbb a méhészetébe, majd később vadászni is. A fiú a vallomásában elmondta, hogy amikor kiszálltak egy postaúton kizsigerelni a vaddisznót, akkor csőre töltötte a fegyverét, majd közvetlen közelről fejbe lőtte vele az apját, a holttestét pedig elrejtette. Mindezt hangfelvételen is rögzítette a telefonjával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

L. Martin elfogásáról a rendőrség az alábbi videót tette közé

Kiemelt kép: L. Martin elfogása – Forrás: police.hu