Mint ahogyan arról a KékVillogó is beszámolt Nógrád megyei nyomozók találták meg egy férfi holttestét, miután a férfit eltűnés miatt keresték. A nyomozók ugyanakkor az ügy felderítése során olyan nyomokat találtak, amelyek emberölésről árulkodtak…

Eltűnt egy bárnai férfi

Mint megírtuk 2021. január 26-án, délután érkezett lakossági bejelentés a rendőrségre, amely szerint egy Nógrád megyei, bárnai férfit már régen láttak, és a férfit még a lakóhelyén sem találták. A rendőrök a bejelentést követően azonnal munkához láttak, és nekikezdtek az adatgyűjtésnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elindult a nyomozás

A rendőrök vizsgálódni kezdtek a férfi eltűnése ügyében, és családtagokat, ismerősöket hallgattak ki. A széleskörű nyomozás eredményeként sikerült megállapítaniuk a rendőröknek, hogy 2020 novemberében az eltűnt férfi és a vele egy háztartásban élő nevelt fia hangos vitába keveredett egymással.

Rátámadt a nevelőapjára

A szóváltást követően a 75 éves nevelőapát az 58 éves hozzátartozója többször megütötte, és addig verte, amíg az áldozat bele nem halt a sérüléseibe. Ezt követően a gyilkos elásta a holttestet a házuk mellett, amelyet a rendőrök 2021. január 26-án megtaláltak.

Őrizetbe vették a férfit

A Nógrád megyei rendőrök emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást az 58 éves férfival szemben, akit kihallgattak és őrizetbe is vettek. Ezt követően a nyomozók megküldték az illetékes ügyészségnek a keletkezett iratokat, és kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Holtan találták meg a rendőrök az eltűnt férfit

Letartóztatásba került a gyanúsított

Most a Nógrád Megyei Főügyészség indítványozta annak az 58 éves férfinak a letartóztatását, aki olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt – derül ki az ügyészség közleményéből.

Emberölés bűntette

A gyanúsított terhére emberölés bűntette róható, a Nógrád Megyei Főügyészség a gyanúsított letartóztatását indítványozta a Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája előtt.

Nem volt fellebbezés

A Nógrád Megyei Főügyészség indítványának helyt adva a Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását a terhelt jelenlétének biztosítása érdekében elrendelte. A végzés fellebbezés hiányában véglegessé vált. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Police