A rendőrség gyanúja szerint négy férfi bűnszövetségben kereskedett kábítószerrel. Az akciójuk során több mint 25 millió forintot, közel 11 kilogramm fehér port, egy autót és egyéb tárgyakat foglaltak le – az erről szóló videót a cikk végén mutatjuk.

Négy férfit gyanúsítanak

Összehangolt, intenzív felderítői és nyomozói munka vette kezdetét, miután a Fejér megyei rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt elrendelték a nyomozást 2020 szeptemberében. A hosszas munka eredményeképp a rendőröknek 2021 januárjára vált egyértelművé, hogy a bűncselekménnyel egy négyfős banda hozható összefüggésbe. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Székesfehérvárán nyomoztak

Ők voltak a dílerek

A nyomozás során a rendőröknek sikerült kideríteniük, hogy a drogkereskedelemben egy székesfehérvári, egy bácsalmási és két budapesti férfi vettek részt, akik több megyében is árulták a kábítószert. A rendőröknek az azonosítást követően már csak el kellett fogniuk a dílereket.

Kilókkal kereskedtek a dílerek

Bűnügyi akciót szerveztek

A bűnszövetség elfogására a fejér megyei rendőrök 2021. január 27-én összehangolt bűnügyi akciót szerveztek, amelyben mintegy 100 rendőr vett részt. Ennek az akciónak a során fogták el és állították elő Sz. Zsoltot, P. Rudolfot, N. Gábort és H. Miklóst.

Milliókkal buktak le

A dílerek otthonában megtalálták a rendőrök a kábítószert, mintegy tizenegy kilogramm kábítószergyanús anyagot, de ezen felül találtak még a férfiaknál több mint 25 millió forint készpénzt, külföldi valutát, kocsit, telefonokat, továbbá a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket. Ezeket az értékeket a rendőrök le is foglalták.

25 milliót foglaltak le a rendőrök

Őrizetbe vették őket

A bűnszövetségben elkövetett drogterjesztőket a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vételük mellett kezdeményezték a letartóztatásukat.

Íme az elfogásukról készült videó

A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Részlet a videóból – Forrás: YouTube