A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnésének ügyében. A fiatal lány két napja tűnt el kaposvári otthonából.

A rendőrség keresi

A Kaposvári Rendőrkapitányság folytat eljárást egy zimányi lakos eltűnése miatt.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Két napja nem ad magáról életjelet

Eltűnésével kapcsolatban egyik hozzátartozója tett bejelentést a rendőrkapitányságon, mivel Nagy Virág 2021. január 26-án megszökött otthonról és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Ezt viselte az eltűnésekor

Eltűnésekor fekete alapon zöld mintás táska volt nála, valamint fekete bőrnadrágot, fekete pulóvert, fekete bokacsizmát és világosbarna, szőrmés kapucnis kabátot viselt. 160 centiméter magas, sovány testalkatú, hosszú, fekete hajú, zöld szemű.

Elképzelhető, hogy Kaposváron vagy Pécsett bujkál

Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy Kaposváron, illetve Pécsen, vagy környékén rejtőzhet, azonban a lány felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük.

Ha bárki bármit tud

Kérjük, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöld számon, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

A napokban egy négygyermekes édesapa tűnt el, ő nemrég került elő

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta kétségbeesve kereste a családja azt a 41 éves siófoki férfit, aki három napja tűnt el nyomtalanul. Felián Attilát az édesapja siófoki házánál látták utoljára, de azóta nem adott életjelet magáról. A kisbabája mellett másik három kiskorú gyermek és megtört felesége várja otthon.

Anyagi gondjai voltak

„A gyerekünk 2 hónapja született meg, sajnos az eltűnése előtti napokban pedig előfordult, hogy vitatkoztunk. A jelenlegi helyzetben egy férfinak egyedül eltartani egy négygyermekes családot borzasztóan nehéz, főleg a pénzügyi problémák miatt ugrottunk egymásnak” – mondta Tímea, Attila felesége.

Autószerelőként dolgozik

Attila autószerelőként dolgozott, de egyébként korábban veterán autókat újított fel. A munkahelye stabil volt és a családi háttere is rendezettnek mondható. Lelkileg nem volt túl stabil, de mentális betegséget soha nem diagnosztizáltak nála.

Előkerült

A BudapestKörnyéke úgy tudja a férfi időközben előkerült, a felesége posztolt erről a közösségi oldalon. “Kedves Mindenki! Nagyon szépen köszönöm a sok megosztást, biztatást és erőt! Ezzel a poszttal szeretnék értesíteni mindenkit, hogy megtalálták és jelenleg úton vagyunk, hogy haza hozzuk!!!!” – írja posztjában a feleség. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Police