Nógrád megyei nyomozók találták meg egy férfi holttestét, miután a férfit eltűnés miatt keresték. A nyomozók ugyanakkor az ügy felderítése során olyan nyomokat találtak, amelyek emberölésről árulkodtak, a helyszínelésről készült rendőrségi videót a cikk végén mutatjuk.

Eltűnt egy bárnai férfi

2021. január 26-án, délután érkezett lakossági bejelentés a rendőrségre, amely szerint egy Nógrád megyei, bárnai férfit már régen láttak, és a férfit még a lakóhelyén sem találták. A rendőrök a bejelentést követően azonnal munkához láttak, és nekikezdtek az adatgyűjtésnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bárna községből tűnt el a férfi

Elindult a nyomozás

A rendőrök vizsgálódni kezdtek a férfi eltűnése ügyében, és családtagokat, ismerősöket hallgattak ki. A széleskörű nyomozás eredményeként sikerült megállapítaniuk a rendőröknek, hogy 2020 novemberében az eltűnt férfi és a vele egy háztartásban élő nevelt fia hangos vitába keveredett egymással.

Ebben a házban vitatkoztak össze

Rátámadt a nevelőapjára

A szóváltást követően a 75 éves nevelőapát az 58 éves hozzátartozója többször megütötte, és addig verte, amíg az áldozat bele nem halt a sérüléseibe. Ezt követően a gyilkos elásta a holttestet a házuk mellett, amelyet a rendőrök 2021. január 26-án megtaláltak.

Megtalálták a nevelőapa holttestét

Így nyomoztak a rendőrök

Őrizetbe vették a férfit

A Nógrád megyei rendőrök emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást az 58 éves férfival szemben, akit kihallgattak és őrizetbe is vettek. Ezt követően a nyomozók megküldték az illetékes ügyészségnek a keletkezett iratokat, és kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Bíróságon felelhet az 58 éves férfi

Mutatjuk a helyszínelésről készült videót

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszínelés – Forrás: Police.hu