Halálos baleset történt a 7-es főút Pest megyei szakaszán hétfő reggel. 4 autó ütközött Martonvásár közelében, egy 78 éve nő a helyszínen meghalt.

4 autó ütközött

Négy gépkocsi ütközött össze a 7-es főút 28-as kilométerszelvényénél, Martonvásár térségében szerda reggel.

Frontális ütközés

A rendelkezésre álló adatok alapján egy Budapest irányába közlekedő 78 éves martonvásári asszony haladása során, eddig tisztázatlan körülmények között, áttért a menetiránnyal szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező autóval, valamint két további járművel. 

Oldalára borult az autó

Az ütközés következtében az egyik autó oldalával az árokba borult. A járművekben csak a vezetők utaztak, az érdi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltók feszítővágóval dolgoztak az egyik sofőr kiszabadításán.

Egy ember meghalt

A balesetnek négy sérültje van. Az egyik sofőr a helyszínen meghalt.  A baleset során a 78 éves sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja. 

Feloldották az útzárat

A balesethez kiérkeztek a törökbálinti hivatásos tűzoltók is, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen volt. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, amelyet már feloldottak.

Tömegkarambol az M5-ös autópályán

Nemrég írtunk arról, hogy szintén halálos kimenetelű tömegkarambol történt az M5-ös autópályán Hernád térségében. Több gépjármű ütközött egymásnak.

Porsche és BMW ütközött

A balesetet szenvedett autósor elején egy román rendszámú Porsche áll, abba egy BMW X4-es hajtott bele hátulról, majd két kisbusz következett.

Egy ember meghalt

A baleset következtében egy személy olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette, és többen megsérültek.

Kiemelt kép: helyszini felvétel – Forrás: police.hu. Belső kép: helyszíni felvétel az M5-ösön történt balesetről – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán