Összeütközött négy személygépkocsi és egy autóbusz Budapest 4. kerületében, a Rózsa utcában, a Görgey Artúr utca közelében hétfőn. Kiderült, hogy egy halálos áldozata van az ütközésnek, a balesetet okozó sofőrt pedig keresik.

Beszorult a járműbe

Egy ember beszorult az egyik járműbe. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók. A rajok áramtalanították a személyautókat – írták a Katasztrófavédelem közleményében hétfő este. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudták újraéleszteni

Szemtanúk beszámolója a vétles autós hunyt el, miután megpróbálták újraéleszteni, ami sajnos nem sikerült. Az autóban, hátul ülő kislányt elvitte a mentő.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook/ujpest.hu

Hatalmas volt a csattanás

„Pár másodperccel a baleset után szaladtam az ablakhoz, hogy mi volt ez a hatalmas csattanás. Az emberek segíteni mentek a vétlen sofőr autójához, illetve a másik 2 autóhoz is meg a buszhoz is utána, de nyilván a legjobban megroncsolódotthoz rohant mindenki először. Rengeteg férfi rohant oda, egyből mentőt hívtak” – írta az ujpest.hu Facebook oldalán egy helyi lakos.

Pánikoltak az emberek

Majd így folytatta a bejegyzést: „Segíteni próbáltak a férfinak illetve a kislánynak. Nem volt idő ott másra. A buszon ülők valószínűleg nem is látták, hogy ki volt a hibás, kit kergettek volna? Akik a másik 2 autóban ültek, nekik a sokktól nem gondolnám, hogy ez volt az első gondolatuk, hogy szaladjanak utána. Rettentő gyorsan történt minden. Még én sem láttam, hogy ki szaladt el, pedig telibe ráláttam az egész helyszínre. Az ordibálást hallottam, de annyira sok ember lepte el a baleset helyszínét a segítségnyújtás miatt, hogy képtelenség lett volna megmondani, hogy kitől jön a hang. Szóval reménykedjünk, hogy meglesz ez a féreg!”

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook/ujpest.hu

Vérző fejjel futott el

„A tömegbalesetet egy ittas rohadék okozta Mercedesszel, vérző fejjel elszaladt…” – írta a közösségi oldalon a baleset idején arra autózó sofőr. „Borzasztó volt meg látni is, a mercist azóta is keresi a rendőrség, őszinte részvétem a családnak” – írta egy másik szemtanú. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Wiitermantel Zsolt