A Dunát átúszva akart megmenekülni a rendőrök elől egy részeg férfi, akit azért akartak megállítani, mert a kocsijával nagy sebességgel, szabálytalan hajtott le az Árpád hídról.

Az út közepén hagyta az autóját

Miután észrevette a hatóságot, menekülés közben áthajtott egy piros lámpán, majd behajtott egy utcába. Ott kiszállt az autóból, amit járó motorral az út közepén hagyott, ő maga pedig futva menekült tovább egészen a Dunáig. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kimászott a partra

A folyóhoz érve annak vízébe ugrott, majd a Hajógyári szigetre úszott. A vízben majdnem elmerült, de végül kitudott mászni a partra, ahol végül elkapták a rendőrök. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Jogsi nélkül vezetett

Mint kiderült, nem csak részegen vezetett, de jogosítványa sem volt. Sőt, többször volt már büntetve sikkasztás, garázdaság, lopás és droghasználat miatt is. 

Börtönben van

A férfi jelenleg börtönben van, a bírósági tárgyaláson is videóhíváson keresztül jelentkezett be. Azt elismerte, hogy részegen vezetett, viszont a többi állítása szerint nem úgy történt, mint ahogy azt a rendőrség állítja.

Másképp emlékszik

„Én úgy emlékszem, hogy a piros lámpán nem mentem át és az, hogy a rendőrök engem elfogtak az sem fedi a valóságot, mert amikor kijöttem a vízből és ott voltam a bokornál, még én jeleztem, mert annyira ki voltam merülve a vízből való kijövetel után. De én jeleztem ott a rendőröknek, hogy jöjjenek oda, nem pedig engem elfogtak, ez a

Ítéletet hozott a bíróság

Tettét azzal indokolta, hogy egykori párjával nagyon összeveszett, ezért ül részegen a kocsiba. A férfit a bíróság, mint visszaesőt végül 1 év 6 hónap szabadságvesztésre, 2 év közügyektől való eltiltásra és 2 év 6 hónap közúti jármű vezetéstől való eltiltásra ítélte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: