Kedden délelőtt vizsgázás közben meghalt egy 45 éves hallgató a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Dohány utcai épületében. A nő akkor kihúzott egy tételt, ezután összeesett és leállt a légzése.

Egy nő halt meg

A nő a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Dohány utcai épületében vizsgázott, mikor megtörtént a baj. A mentőszolgálat munkatársai hamar a helyszínre értek, de életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hívták a mentőket

Az egyetem tájékoztatása szerint a hallgató a vizsgája előtti percekben lett rosszul, összeesett. A jelen lévő oktató és két hallgató azonnal értesítették a mentőket és elkezdték az elsősegélynyújtást.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudták újraéleszteni

Az Országos Mentőszolgálat megerősítette, hogy „a helyszínre érkező mentők az újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták megmenteni a hallgató életét”.

Megszólalt az egyetem

A Pécsi Tudományegyetem részvétét fejezi ki az elhunyt hallgató családjának. Az egyetem a tragédiánál jelen lévő hallgatóknak és oktatóknak pszichológiai segítséget biztosít. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Pécsi Tudományegyetem