Robbanás történt egy lágymányosi társasházban, egy ember meghalt, statikus vizsgálja, hogy az épület egyáltalán lakható maradt-e. A mentésről videó is készült, ezt a cikkünk alján lehet megnézni.

Meghalt egy asszony

Halálos robbanás történt nagypéntek hajnalban egy 11. kerületi társasházban. Hat járművel húsz tűzoltó vonult a helyszínre. Egy asszony meghalt, vizsgálják a tűz okát. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Két lakás kiégett

A Kruspér utcai épület egyik harmadik emeleti, húsz négyzetméteres lakásában volt robbanás, ami kidöntött egy falat, így az ott keletkezett tűz átterjedt a mellette lévő lakásra is. Mindkét lakás teljes terjedelmében égett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két ember megsérült

A tűzoltók az egyik lakásban a romok átkutatása közben egy mozgásában korlátozott idős nő holttestét találták meg. A tűzben két másik ember is megsérült, őket kórházba szállították.

Statkikus vizsgálja meg az épületet

Az oltás idejére ötven embernek kellett elhagynia a társasházat, számukra a katasztrófavédelem melegedőbuszt kért a helyszínre. Az épületet az áramszolgáltató, a két lakást a gázszolgáltató leválasztotta a hálózatról. A társasházat statikus fogja megvizsgálni, hogy lakható maradt-e. A tűz keletkezési körülményeit vizsgálják. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Itt az esetről készült videó

Kiemelt kép: Részlet a fenti videóból