Növelni szeretnéd a vállalkozásod hatékonyságát? Átláthatóbbá és nyomonkövethetővé tennéd a működési folyamatokat? Akkor gondolkozz egy saját profilra szabható vállalatirányítási rendszerben! 

Mivel elég sok van már ERP-ből a piacon, ezért olyat érdemes választani, ami rugalmas és többféle modullal rendelkezik. Emellett nem árt, ha skálázható is, vagyis a változásokat jól lekövetheted vele. Ilyen lehet a D4S felhőalapú, integrált vállalatirányítási rendszer, ami egyszerűvé és áttekinhetővé teszi az adataid kezelését. Moduláris felépítésének köszönhetően könnyen el tudsz rajta igazodni, és a vállalkozásod igényei szerint alakíthatod.

Lehetséges modulok

Akkor profi egy ERP, ha többféle modulból tudod kiválasztani azt, amire a cégednek szüksége lehet. Így feleslegesen semmibe nem ruházol be, lehetőséged van csak azt megvásárolni, amire igényetek van. 

Az említett rendszer például 13 ilyen egységet kínál. A Partnereket és Termékeket támogató modulok például egy helyen kezelik a beszállítókat, vásárlókat és az árucikkeket is. Az Árazás ugyanakkor a megfelelő árstratégia kialakításában segít, a Pénzügy egysége pedig a gazdasági folyamatokat menedzseli. De létezik egyebek mellett Projekt modul is, amely teljes mértékben a vállalat projektmenedzsmentjét támogatja.

Bővebben a Projekt modulról 

Maradjunk példaként a D4S vállalatirányítási rendszerének Projekt moduljánál! Ez a projekt a feladatokat menedzseli A-tól Z-ig. Összhangban működik az ERP többi elemével. Ennek köszönhetően egy adott projekt során egységben kezeli a raktárkészlet mellett az ajánlatokat vagy akár a számlázásokat is. A projekt adatlapokat abszolút a vállalkozásodhoz tudod igazítani vele. Részletes kalkulációkat vagy egyedi statisztikákat is lehet készíteni, mindazt, amire épp szükséged van.

Projekt funkciók

Az sem mindegy, hogy egy projekt modul milyen funkciókat kínál. Itt is lényeges a sokoldalúság és a rugalmasság. Mire figyelj még, mielőtt döntesz egy ERP rendszer mellett?

  • Jó, ha nyomon lehet vele követni az egyes projekteket. 
  • Kell, hogy legyen benne lehetőség a bizonylatok csatolására, kimutatások készítésére.
  • Lényeges, hogy tudj adatokat importálni tömegesen vagy akár Excelből betölteni azokat. 
  • Nem árt, ha tartalmazza a projektmenedzsment eszközöket is.
  • Előny, ha lehet egyedi listanézeteket és projekt adatlapokat létrehozni benne.

Ha a fentieket mind kipipáltad, akkor minden bizonnyal egy hatékonyan működő vállalatirányítási szoftver mellett tetted le a voksod. Mielőtt döntenél, nézz meg ingyenes demo videókat az adott ERP-ről, hogy gyakorlati oldalról is lásd a folyamatokat! Amennyiben felhasználóbarátnak, rugalmasnak és kellően vállalatra szabhatónak látod a rendszert, akkor ne habozz, szerezd be, amint lehet!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a d4s.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.