Halálos baleset történt Diósdon. A helyszínről származó információk szerint egy markolót akartak leemelni a kamionról, ekkor vesztette életét a 38 éves férfi.

38 éves férfi az áldozat

Egy 38 éves férfi vesztette életét a Diósdon történt munkahelyi balesetben – számolt be róla az ÉrdMost.hu. Az esetet közigazgatási eljárásban vizsgálja az Érdi Rendőrkapitányság, de a munkaügyi hatóság szakemberei is vizsgálódnak. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Végzetes baleset

Nem hivatalos információk szerint egy markolót próbálták megemelni az azt szállító járműről, és a lecsapódó rámpa okozta a végzetes balesetet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Traktorral gázolt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy halálos baleset gondatlan okozása miatt emeltek vádat egy zalai férfi ellen, aki tavaly nyáron egy gabonatárolóban pótkocsis traktorjával halálra gázolta munkatársát.

Gabonát tároltak be

A 48 éves férfi és munkatársa tavaly nyáron a gősfai gabonatárolóban a közeli termőföldekről mezőgazdasági vontatóval beszállított gabonát tárolta be. 

Megegyeztek a munkáról

Miután a vádlott, traktorával hátramenetben ürítette a szállítmányát, kiszállt a járműből, és megegyezett a kollégájával, hogy ha végeztek a betárolással, a sértett fogja majd rakodógéppel összetolni a csarnokban leöntött gabonát.

Jelezte, hogy elindulhat

A férfi ezt követően visszaült a járműbe, hogy kiálljon a csarnokból, és a traktor mögött álló munkatársa is jelezte, hogy elindulhat.

Hátramenetbe kapcsolt

A könnyebb kihajtás érdekében ekkor a vádlott először hátramenetbe kapcsolt, de közben nem győződött meg a mögötte álló kollégája pontos helyzetéről, akin emiatt átgázolt a járműszerelvény pótkocsijával.

A helyszínen életét vesztette

Az áldozat súlyos koponya- és gerincsérüléseket szenvedett és a helyszínen életét vesztette.

Felfüggesztett börtönbüntetést kaphat

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a férfi ellen, indítványozva felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, valamint a járművezetéstől való eltiltást. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: erdmost.hu