Pénzt követelve támadt 74 éves apjára egy farmosi férfi. A rendőrök elfogták, őrizetbe vették, a bíróság azóta letartóztatta.

Megöléssel fenyegetőzött

„Csak azért nem töröm be fejed, hogy ne lássák, de ha nem adsz pénzt, megöllek!” – ordította megfélemlített apjának egy 46 éves férfi amikor pénzt követelt tőle azért, hogy kocsmázni mehessen,

Már korábban is veszekedtek

A támadást egyre durvább veszekedések előzték meg. November 14-én azonban tettlegességre került sor apa és fia között.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Délben kezdődött a balhé

A nyomozás adatai szerint a 46 éves férfi először dél körül támadt apjára farmosi házukban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kocsmázni indult volna

Tudta, apja nemrég pénzhez jutott, ezért egy újabb kocsmatúrára valót akart belőle kicsikarni. Az idős nem adott, fia dühből ütötte-verte, majd sorsára hagyta.

Újra pénzt kért

Néhány órával később hazatért, ám a témától nem tudott szabadulni, ismét pénzt akart. Tévét néző apjának esett, kiabált, szitkozódott, miközben öklével többször bántalmazta.

Szólt a rendőröknek

Végső elkeseredésében az idős rendőri segítséget kért, a járőrök elfogták és előállították fiát.

Letartóztattak

Az azóta letartóztatott 46 éves férfi ellen rablás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Emlékszel még erre a kocsmai rémálomra?

Címlapfotónk a rendőrség felvétele.