Debrecenben, a Tócóskertben láttak két gyanús férfit, akik egy autóba ülve nagy gázzal elhajtottak a Derék utca felé. Autókat törtek fel. A rendőrök végeztek, az ügy az ügyészség elé került.

Szerszámokat loptak

A bejelentés után a rendőrök a helyszíntől nem messze – egy erdős részen leállított autóban – megtalálták az ellopott szerszámgépeket.

A kocsit is otthagyták

A két férfi a zsákmányt a gépkocsijukba pakolták, de megijedtek a rendőri ellenőrzéstől, ezért az autót a környéken leparkolták és gyalogosan elmenekültek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tárgyi bizonyíték

A rendőrség felvétele

Otthon fogták el őket

A járőrök a feltételezett elkövetőket még aznap az otthonaikban elfogták, majd előállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Több járművet feltörtek

Az eljárás során kiderült az is, hogy a gyanúsítottak 2020 decemberében további öt járművet törtek fel Debrecenben, amikből különböző szerszámokat, akkumulátorokat, elektronikai eszközöket loptak.

Jöhet az ügyészség

Lopás miatt nyomoztak ellenük a rendőrök. Végeztek a munkájukkal, az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ez is érdekelheti, ők is gépeket loptak

Fotónk a rendőrség felvétele.