Kocsmai verekedésnek indult, de horrorfilmbe illő vérengzés lett a péntek esti szülinapi partiból Tiszaújvárosban. Négy férfi, akik munka után tértek be a kocsmába, olyan konfliktusba keveredett egy társasággal, hogy az egyikük meghalt, a másik kettő pedig életveszélyes állapotban fekszik a kórházban.

Kocsmai verekedés

Összeverekedett két társaság Tiszaújvárosban péntek este, az összetűzésben egy megszúrt férfi meghalt. A verekedésben, amely egy kocsmában történt, többen szúrt sérüléseket szenvedtek. A helyiek szerint egyáltalán nem közönséges verekedés, hanem gyalázatos mészárlás történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt egy férfi

A halálos áldozat egy 30 éves kesznyéteni férfi, aki a kórházba szállítása után halt bele sérüléseibe. Két ember életéért még most is küzdenek. A rendőrök pár órán belül elfogtak három borsodi férfit, akik ellen eljárást indítottak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Születésnapot ünnepeltek

I. Csaba, I. János, R. Lajos, B. József és H. Tibor hétköznap munkásszállón éltek, mivel a szeretteiktől távol, Dunaföldváron dolgoztak vasbetonszerelőkként. Pénteken éppen megkapták a fizetésüket, és mivel aznap köszöntötték a társaság egyik tagját, a születésnapos Jánost, ezért a kesznyétei otthonuktól 12 kilométerre levő Tiszaújvárosban betértek egy kocsmába.

Italozás közben tört ki a balhé

Italozás közben a munkatársak összeverekedtek egy másik társasággal, amelynek során Csabát leszúrták, rajta kívül pedig még hármukat megkéselték. Az egyik sérültet, Lajost már kiengedték a kórházból, akit a fején ütöttek meg: állítása szerint annak köszönheti az életét, hogy a támadók azt hitték, meghalt, miután az első ütések után elvesztette az eszméletét.

Halottnak hitték

„Talán én vagyok a legszerencsésebb, hiszen viszonylag könnyen megúsztam. Nekem a koponyám sérült és megrepedt az egyik bordám. Annak köszönhetem az életemet, hogy a támadók engem a fejemen ütöttek meg, amitől összeestem és elvesztettem az eszméletemet. Meggyőződésem, hogy a verekedők halottnak hittek, ezért már velem nem volt dolguk” – mondta a Borsnak.

Boxerrel támadtak

Az egész incidens abból indult ki, hogy Csaba a pultnál meglökte a másik társaság egyik tagját, mire megütötték, majd verekedés tört ki. A támadók szinte azonnal boxert, illetve kést rántottak, majd válogatás nélkül szurkálni kezdtek. 

Nem a rendőrséget hívta a kocsmáros

A férfi szerint a pultnál dolgozó nő a balhé kirobbanásakor elkezdett telefonálni, ám nem sokkal később nem rendőrök, hanem erősítés érkezett a kötekedőkhöz.

Horrorfilmbe illő jelenet

„Csabit az oldalán és a lágyékán érte a penge, szerintem még a helyszínen elvérezhetett. Én legalább 15 percig a földön feküdtem. Mire magamhoz tértem, minden csupa vér volt. Csak horrorfilmekben lehet ilyen borzalmat látni” – mondta a lapnak az egyik sérült.

Ketten életveszélyes állapotban vannak

Tiborról egyelőre annyit tudni, hogy válságos állapotban van, Jánosra pedig szívműtét vár. Józsefet a hét elején jó eséllyel hazaengedik a kórházból.  Rontóné Juci, Csabi édesanyja képtelen beletörődni fia el­vesztésébe.

Gyászol az édesanya

 „Soha nem voltak ellenségei, és nem volt egy kötekedős fajta. Becsülettel megdolgozott a megélheté­séért! Nem véletlen jött ide részvétet nyilvánítani még a polgármester is. Csabit mindenki szerette” – csuklott el a gyászoló anya hangja.

Két gyermek maradt félárván

Csabinak két asszonytól két gyermeke született. Egyikük 7, a másik 10 éves. Ők talán még fel sem fogják, hogy édesapjuk, a legfőbb támaszuk és védelmezőjük nincs többé. A gyászoló édesanya azt mondta, unokái még fel sem fogták, hogy elveszítették az édesapjukat. Úgy tervezik, egy kriptába helyezik örök nyugalomra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció