Az ügyészség által közzétett felvételen jól látszik, hogy a sorozatgyilkos férfi a fűbe törölte azt a kést, amivel nem sokkal korábban gyilkolt. Az ügyészség most tényleges életfogytiglant kért a férfire, a videót a cikkünk alján lehet megnézni.

Különös kegyetlenség

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több ember, köztük védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés, valamint súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség azzal az É. Lászlóval szemben, aki halálra verte a józsefvárosi főbérlőjét és szétkaszabolta az ismerősét Angyalföldön. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tagad a vádlott

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére elmondta, hogy a vádlott tagadja a két befejezett emberölést, a testi sértést és az emberölési kísérletet azonban beismerte a nyomozás korábbi szakaszában. Az utóbbival kapcsolatos vallomásán azonban később már változtatott.

Több késszúrás

A hajléktalan férfi akkor került a rendőrség látókörébe, amikor tavaly augusztusban több késszúrással életveszélyesen megsebesített egy férfit Angyalföldön, a Kámfor utcában.

Plusz három bűncselekmény

Később kiderült, hogy a férfi három másik bűncselekményhez is köthető. Tavaly júliusban összevert egy 37 éves férfit a Béke téren, májusban pedig 21 szúrással megölte a 29 éves ismerősét, majd ellopta a sportcipőjét és az ezüstláncát.

Agyonverte a férfit

Négy évvel ezelőtt pedig a Józsefvárosban verte puszta kézzel agyon a neki szállás biztosító 65 éves férfit, hogy az a kórházban belehalt a sérüléseibe. A főügyészség tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetést kért a férfire.

Kikötözte a szeretőjét

Legutóbb júniusban a Pest Megyei Főügyészség emelt vádat azzal az R. Katalinnal szemben, aki tavaly tavasszal kikötözte, majd több mint ötvenszer megszúrta, illetve megvágta a szeretőjét egy késsel.

Beismerte tettét

Az ügyészség szóvivője elmondta, a vádlott beismerte, hogy az ő keze által halt meg a sértett, de vitatta a bűncselekmény körülményeit.

Gyilkosság Gödöllőn

2020. márciusában egy 39 éves nő halálra késelte szeretőjét Gödöllőn. Később kiderült, az áldozat nemcsak a nő szeretője volt, hanem két gyermekének a keresztapja is. 

Bevallotta férjének, hogy szeretője van

R. Katalin 2010 óta élt házasságban, férjével három gyermeket neveltek. A nő tavaly januárban bevallotta a férjének, hogy a gyerekek keresztapja, Attila évek óta a szeretője, folyamatos viszonyuk van.

A férj megbocsájtott

A férj megbocsátotta felesége hűtlenségét, szerette őt és nem akart elválni. Továbbra is a család barátjaként tekintett Katalin szeretőjére, Attillára, akivel barátok voltak, ugyanazon a munkahelyen, egy közeli gyógyszergyárban dolgoztak.

Édesanyjával járt templomba

Az áldozatot a szomszédai szelíd, csöndes fiatalembernek ismerték, aki az édesanyjával vasárnaponként templomba járt. Nem érezte jól magát a szerelmi háromszögben. Tavaly márciusban Attila rávette Katalint, hogy DNS-tesztet végezzenek.

Attila ki akart lépni a kapcsolatból

Így derült ki, hogy a három keresztgyerekéből kettőnek ő az apja. Attila azonban megismerkedett egy másik nővel, ezért arra kérte Katalint, zárják le a „bűnös kapcsolatukat”, mert szeretne tiszta lappal új életet kezdeni. Viszont a féltékeny nő ezt nem akarta.

50 késszúrással ölte meg

„Majd jövök” – ennyit mondott Katalin a férjének tavaly március 31-én este, majd Attila házához indult. Az elkövető az aktus végén kikötözte az ágytámlához a hanyatt fekvő szeretője kezét, majd 50 késszúrással megölte Attilát. Most éltefogytiglan lesz a nagy szerelem vége. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt az ügyészség videója a kést letörlő sorozatgyilkosról

Kiemelt kép: illusztráció