Egy 7 éves kisfiú maradt árván, miután szülei vasárnap este halálos balesetet szenvedtek Dunaújvárosban. Niki és Krisztián, ismerőseik szerint, éppen ikreket vártak. A balesetben 3-an súlyosan megsérültek.

Oszlopnak csapódott a BMW

Vasárnap este 22 óra 30 perc körül Dunaújvárosban, a Papírgyári úton, eddig ismeretlen körülmények között egy oszlopnak csapódott egy BMW – írta a BudaPestkörnyeke.hu

Ketten meghaltak

A baleset során ketten életüket vesztették, további három személy megsérült. Az érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyorshajtás

A rendőrségi közleményből ugyan nem derül ki, de a fotókat elnézve egész biztosan nagy sebességgel haladt a BMW. Szakértők szerint egy 5-ös BMW-vel nagyon gyorsan kell menni ahhoz, hogy egy villanyoszlop kettévágja a karosszériát.

140-nel mehettek

Az RTL klub információi szerint a baleset után azonban kiderült, hogy az autó sebességmérője 140-nél akadt ki. Sebestyén Mária, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a 24.hu-nak azt mondta, hogy a Papírgyári úton közlekedő személygépkocsi eddig ismeretlen körülmények között lesodródott az úttestről, majd olyan erővel csapódott a villanyoszlopnak, hogy az az ütközés következtében kettészakadt.

Bűntetőeljárást indítottak

A szóvivő arról is beszélt, hogy a baleset során két 28 éves dunaföldvári lakos, egy férfi és egy nő vesztette a helyszínen életét, további három személy pedig megsérült. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság büntető eljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit.

Ikreket várt az áldozat

Az RTL klub információi szerint azonban nem két, hanem négy áldozata van a balesetnek. A helyszínen elhunyt nő ugyanis ikreket várt, és éppen az ügyeletre mentek autójukkal, amikor a baleset bekövetkezett.

Egy 7 éves kisfiú maradt árván

Nikinek és Krisztiánnak már volt egy közös gyermeke. A 7 éves Rikardó most árván maradt. A család egyik ismerőse a Ripostnak azt mondta, hogy a temetésig minden este virrasztást fognak tartani. „Mi lesz a kisfiukkal, Rikárdóval? Ő hogy fogja ezt megélni?”

Döbbenten gyászolnak az ismerősök

Az ismerősök körében egyelőre a mély döbbenet uralkodik, miközben a fiatal pár halálának híre futótűzként terjed. „Úristen! Drága barátnőm! Ezt nem hiszem el, felfoghatatlan! Jó isten vigyázzon rátok odafent! Hiányzol” – írta egy barátnő. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: RTL klub