36 éves korában elhunyt Poncok Csaba, a Maglódi TC csapatkapitánya. A Pest megyei sportoló gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, felesége és ikergyermekei gyászolják.

Meghalt Poncok Csaba

Vasárnap éjszaka elhunyt a megyei első osztályban szereplő Maglódi Torna Club csapatkapitánya, Poncok Csaba. A történtekről az MTC hivatalos oldala számolt be, és korábbi futsalcsapata, az Újpest is megerősítette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Óriási küzdelmet folytatott

„Egy ideje már tudtuk, hogy óriási küzdelmet folytat a gyilkos kórral szemben, de oly fiatal, mindössze 36 éves volt, így mindenki bízott benne, hogy felépülhet – búcsúzott Poncok Csabától a Maglódi TC.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Méltósággal viselte

„Betegségét méltósággal viselte. Utolsó napjaiban, amikor romló állapotáról értesültünk, akkor is elképzelhetetlen tűnt, hogy a legrosszabb bekövetkezhet” -írta a csapat.

Fontos gólokat szerzett

Majd így folytatódik a bejegyzés: „Sajnos mégis megtörtént. Futsal- és nagypályás csapatunkban évekig meghatározó szerep jutott neki. Fontos mérkőzéseken, fontos gólokat szerezve vívta ki szurkolóink, vezetőink tiszteletét, szeretetét”.

Ikergyermekei gyászolják

„Mindig őszinte, közvetlen, tisztelettudó ember, gyönyörű ikerpár csodálatos apukája, szerető férj volt, akinek pótlása lehetetlen. Nyugodj békében Ponci, mindenkinek nagyon-nagyon fogsz hiányozni!”

Megnyerték a meccset

A Maglód Torna Club Poncok Csaba halála után Gyöngyössel játszotta következő meccsét, amelyet a Maglód megnyert. A mérkőzés előtt a csapat egykori csapatkapitányára emlékezett.

Emlékhelyet alakítottak ki csapatkapitányuk fotójával

Forrás: Facebook/Maglódi TC

Az Újpestben is játszott

Poncok Csaba 2010-ben 24 évesen mutatkozott be az Újpest NB II-es futsalcsapatában. Részese volt a lila-fehérek NB I-es feljutásának, az élvonalban 25 meccsen 11-szer volt eredményes – írja a BudaPestkörnyeke.hu

Maglód csapatkapitánya volt

A többi között Dabason, Vecsésen, Üllőn és a Dunaferr Vasasnál is megfordult, legutóbb a futsal NB II Keleti-csoportjának első helyén álló Maglód játékosa és csapatkapitánya volt, ahol mind nagypályán, mind futsalban erősítette a Pest-megyeieket – idézte fel pályafutásáról az ujpestfutsal.hu.

Betegsége óta nem lépett pályára

Utoljára 2021 novemberében léphetett pályára, amikor is súlyos betegséget állapítottak meg nála. Hiába küzdött a kórral, sajnos szervezete nem bírta tovább és 2022. február 27-én elhunyt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Poncok Csaba – Forrás: Facebook/Maglódi TC