Apja nevelné fel azt a kislányt, akinek életét anyja a napokban ki akarta oltani. Az apostagi nő súlyos pszichés zavarokkal küzd, ráadásul az utóbbi időben napi szinte fogyasztott alkoholt. Fanni olyan súlyosan megsérült, hogy jelenleg is gépek tartják életben.

Saját gyermekére támadt

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, kedden hajnalban egy Bács-Kiskun megyei nő, saját gyermekére támadt rá egy konyhakéssel. H. Judit többször megszúrta, mindössze hatéves Fannikát, aki vélhetően ekkor még aludhatott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Álmában szúrta fejbe

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség az esettel kapcsolatos közleményében azt írta, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint az anya hajnali négykor egy 19 cm pengehosszúságú késsel támadt az ágyban alvó gyermekére, és a fején, valamint a karján is több helyen megszúrta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Súlyos a kislány állapota

A cselekménye folytatásában a lakásban tartózkodó barátja és a nő édesapja akadályozta meg. A kislány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A kislányt azóta megműtötték, de még mindig nagyon súlyos az állapota.

Gépek tartják életben

Fannit egy budapesti kórházban kezelik, ahol az orvosok mindent megtesznek a megmentése érdekében. Jelenleg is gépek tartják életben.

Bízik a csodában

A kislány édesapja a csodában reménykedik. „Egy társkereső oldalon ismerkedtem meg az akkor még angoltanárként dolgozó Judittal. Szerelembe estünk, és bíztam benne, hogy megtaláltam életem párját. Amikor kiderült, hogy állapotos, a világ legboldogabb emberének éreztem magamat. Többször is elkísértem a terhesgondozásra, még a magzat szívhangját is hallottam” – mondta a Borsnak Péter.

Az anyja vette nevére a kislányt

Amikor Fanni megszületett, Judit azt iratta az anyakönyvi kivonatba, hogy az apa ismeretlen. Péter ennek ellenére egy ideig látogatta a kislányt, és a korának megfelelő ajándékokat is vitt neki.

 Elzárták a gyerekétől

A pár kapcsolata viszont idővel megromlott, és Judit végül már teljesen elzárkózott a kommunikációtól. „Hiába kértem, hogy tájékoztasson a kislányom fejlődéséről, mindenből kizárt. Lemaradtam Fanni első lépéseiről, az első szavairól. Szeretnék végre ténylegesen az apja lenni a gyermekemnek”.

Az apa nevelné fel

Az, hogy mennyi esélye van most Péternek arra, hogy ő nevelhesse fel Fannit számos dologtól függ. Judit letartóztatásban várja a fejleményeket, a büntethetőségét igazságügyi elmeorvosi szakértő vizsgálja. Az biztos, hogy nem gyakorolhatja majd tovább a szülői felügyeleti jogot.

A kocsmából is kitiltották

A pszichiátriai betegségben szenvedő nőnek az orvosa gyógyszert írt fel, ám ő a tragédiát megelőző hetekben nem szedte be azokat. A helyiek rendszeresen látták viszont az utcán ittasan támolyogva, és az egyik vendéglátóipari egység tulajdonosi köréből azt is megtudtuk, hogy a viselkedése miatt a kocsmából is kitiltották. 

Pszichés állapota miatt kattanhatott be

A nő jó ideje a nyugdíjas édesapjánál lakott a gyermekkel együtt. Az emberölési kísérlet után József azt mondta, nem tudja, mitől kattant be a lánya, de a szörnyű tette csakis az állapotával magyarázható. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció