Súlyos baleset történt szombaton délelőtt az M4-es autóúton, Abony térségében. Felborult egy tartálykocsi, a helyszínre a mentőhelikoptert is riasztani kellett.  

Oldalára borult a tartálykocsi

Az oldalára borult egy tartálykocsi az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, a 87-es kilométernél, Abony térségében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelték a sofőrt

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, a balesethez a ceglédi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik kiemelték a jármű vezetőjét, majd átadták őt a mentőknek. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rosszul lett a sofőr

Állítólag a sofőr cukorbeteg és rosszul lett, emiatt történhetett a baleset. Mások viszont úgy tudják, hogy defektet okozta a balesetet.

Mentőhelikopter a helyszínen

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

„Nagyon durva látvány volt”

„Nagyon durva látvány volt, amikor oda értünk, akkor szállt fel a mentőhelikopter. Mielöbbi gyors felépülést!” – írta egy arra járó autós a facebookon.

A baleset helyszíne

Fotó: Szolnok és környéke útinform

Lángolt egy kamion

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy teljes terjedelmében égett egy kamion szombaton kora reggel a 84-es főút 12-es kilométerénél, Uzsa térségében.

Füstöt észlelt a sofőr

Uzsa külterületén közlekedett annak a kamionnak a sofőrje, aki füstöt észlelt a biztosítéktábla felől.   A fülkéből a jármü vezetője még időben ki tudott szállni, így személyi sérülés nem történt. A tűz a rakományra nem terjedt nem terjedt át.

Eloltották a lángokat

A badacsonytomaji hivatásos és a tapolcai önkormányzati tűzoltók eloltották a lángokat – adta hírül a katasztrófavédelem. Az érintett útszakaszon már zavartalan a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció