Teljes terjedelmében égett egy kamion szombaton kora reggel a 84-es főút 12-es kilométerénél, Uzsa térségében.

Füstöt észlelt a sofőr

Uzsa külterületén közlekedett annak a kamionnak a sofőrje, aki füstöt észlelt a biztosítéktábla felől. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Időben kiszállt

A fülkéből a jármü vezetője még időben ki tudott szállni, így személyi sérülés nem történt. A tűz a rakományra nem terjedt nem terjedt át.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eloltották a lángokat

A badacsonytomaji hivatásos és a tapolcai önkormányzati tűzoltók eloltották a lángokat – adja hírül a katasztrófavédelem. Az érintett útszakaszon már zavartalan a forgalom.

Ennyi maradt a kamionból

Kigyulladt az M3-ason is

A Kékvillogó.hu írt arról a közelmúltban, hogy kigyulladt egy kamion az M3-as autópályán, Nyíregyháza közelében. A fogalmat elterelték, csak nagyon lassan lehetett haladni a környéken. Vélhetően durrdefektet kapott a Budapest irányából közlekedő almaszállító hűtőkamion.

Ráfutásos baleset

Két ráfutásos baleset is történt az M0-s autóút 44-es kilométerszelvényénél, Ecser térségében, az M3-as autópálya felé vezető irányban. A balesetekben két-két jármű érintett, amelyek áramtalanítását a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték el. Az érintett útszakaszon a leállósávon halad a forgalom.

Baleset az M5-ösön

Baleset történt az M5-ös autópálya 15-ös kilométerszelvényénél, a XXIII. kerület térségében, Budapest irányában. Információk szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy arra közlekedő szabadnapos tűzoltó áramtalanította a karambolos járműveket. Az érintett útszakaszt lezárták a baleset miatt.

Baleset Budapesten

Három gépkocsi ütközött össze Budapesten, a 14. kerületben, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az Ógyalla utca mellett. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A baleset miatt forgalmi akadály alakult ki az érintett útszakaszon.

Baleset Nagykanizsa közelében

Árokba hajtott, majd újra az úttestre került egy gépkocsi 61-es főút 182-es kilométerszelvényénél, Pogányszentpéter térségében. A helyszínre kiérkezett nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek két utasa saját erejéből ki tudott szállni. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Veszprém vármegyei rendőrség