Tragikus baleset történt Szentes közelében: egy személygépkocsi fának ütközött, majd a szántásban kötött ki. Az autós, aki az elsők között ért a helyszínre, hogy segítsen a bajbajutott sofőrön, azt mondta: többen segítségnyújtás nélkül továbbhajtottak, amikor elhaladtak a helyszín mellett.

Lesodródott, fának ütközött

A Kékvillogó.hu is írt arról, hogy Szentes és Nagytőke között, a 4516-os út 10-es kilométerszelvényében csütörtökön délelőtt, valamivel 10 óra után egy személyautó eddig ismeretlen körülmények között lesodródott az úttestről, majd egy fának ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen meghalt

A balesetben a gépjármű vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megszólalt a szemtanú

„Lementem, és egy embert láttam benne. Már hívtam azonnal a 112-őt. Mondtam, hogy tűzoltó, mentő, rendőr is jöjjön, mert egy embert találtam az autóban elég szörnyű állapotban” – mondta a sofőr, aki a baleset után egyből a sérült személy segítségére sietett.

Már nem volt pulzusa

„Megnéztem a pulzusát, a teste még meleg volt, de pulzusa már nem volt” – tette hozzá.

Csak a tűzoltók tudták kiemelni

Ezután megpróbálta kiszedni a gépjárműből a férfit, ám ez csak a tűzoltóknak sikerült, feszítővágó segítségével. Az autóban csak a középkorú férfi utazott, akinek a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét.

Reménytelen helyzetben

„A bajtársaim a személyautó vezetőjét olyan sérülésekkel találták, hogy az újraélesztésére nem volt remény, a helyszínen életét vesztette” – nyilatkozta Hangai József, az OMSZ regionális kommunikációs munkatársa.

A tragikus baleset helyszíne

Fotó: TV2

Senki nem állt meg

A férfi, aki ellenőrizte a sofőr pulzusát, azt mondta, hogy bár több autó is elhaladt a baleset mellett, senki nem állt meg. „Több autó elhaladt, ilyenek az emberek! Meg sem állt senki segíteni. Mert ez azzal jár, hogy jegyzőkönyv stb. Mi nem ilyenek vagyunk” – fűzte hozzá a férfi a Blikknek.

Tragédia Baranyában is

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy egy ember a helyszínen meghalt, négyen pedig megsérültek csütörtök reggel a 6-os főúton, Pécs keleti határában, ahol három személyautó ütközött össze. Egy autós közlekedett Pécs irányából Pécsvárad felé a 6-os számú főúton. Haladása során balra akart fordulni Murom irányába, amikor egy vele azonos irányba – feltehetően nagy sebességgel – közlekedő autós hátulról nekiütközött. Ezt követően mindkét személyautó egy-egy teherautónak vágódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: RTL.