A Bodrog hídjánál esett a folyóba egy 36 éves férfi, akinek a holttestét hosszas kutatás után találták meg a vízben. Az esetet ketten is látták, továbbá felvételeket is készítettek, amelyek alapján szonárral és a kutya segítségével azonnal megkezdték a keresést, ami az első napon, sötétedésig nem vezetett sikerre.

Sárospatakon esett a vízbe

A Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat a Facebook-oldalán közölte, hogy egy 36 éves férfi vízbe esett Sárospatakon, a Bodrog-folyó hídjánál augusztus 14-én. A mentőcsapat búváregységének 3 tagja, 1 kutyája és társszervezetük két szakembere azonnal a helyszínre sietett, hogy minél hamarabb elkezdhessék a keresést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Többen látták az esetet

Az esetet ketten is látták, továbbá felvételeket is készítettek, amelyek alapján szonárral és a kutya segítségével azonnal megkezdték a keresést, ami sötétedésig nem vezetett sikerre.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bodrogolaszinál találták meg

Csütörtök délután a Neptun társszervezetének két szakembere ismét vízre szállt. Végül Bodrogolaszinál sikerült megtalálniuk a holttestet és átadni a helyszínelő rendőröknek.

A keresés képei

A keresés képei

A keresés képei

Dráma a parton

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy vízbe esett egy 52 éves férfi Tiszafürednél. A baleset munkavégzés közben érte: egy úszóházon dolgozott, amikor az oszlop festése közben megbillent a létra és elnyelte a Tisza. A parton tartózkodó tizenéves fia kötelet dobott neki, de édesapja nem vette észre, hogy így próbálnak segíteni rajta. nem sokkal később elmerült a vízben. 

Pánikba esett

A helyszínről származó információik szerint nem volt messze a parttól, 2-3 méterre már derékig ért a víz, de a férfi pánikolt és nem tudott kimenni odáig, majd egy kidőlt fa alá került és onnantól nem látták többet élve. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: keresés a Bodrogon. Fotók: Facebook/ Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat