Jobban van a mulatós sztár! Tekknő Miki a hét elején, kétoldali szívinfarktussal került kórházba és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A népszerű előadó mihamarabb vissza szeretne térni a színpadra, de tudja, hogy most a gyógyulásra kell koncentrálnia. Ennek érdekében hamarosan bevonul a balatonfüredi szívkórházba, ahol háromhetes szanatóriumi kezelésen vesz részt.

Kétoldali szívinfarktus érte

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy súlyos állapotban került kórházba Tekknő Miki, erről jóbarátja, MC Hawer tett ki egy posztot a Facebookra még hétfőn délután. Zenésztársának kétoldali szívinfarktusa volt: a kedvesével közös kávézójukban lett rosszul. A mulatós sztár túl van a műtéten, kritikus állapotban fekszik benn a kórházban. „Imádkozzatok érte” – kérte minden rajongójukat MC Hawer.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kitartást kívánnak a felépüléshez

Hétfő kora estére már meghaladta a Facebookon az aggódók száma a 2 ezret, sokan kinyilvánították, hogy aggódnak Tekknő Mikiért. Kitartást, sok erőt kívántak neki a felépüléshez.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Irány a szívkórház!

Benyó Miklós, alias Tekknő Miki azóta szerencsére már jobban van, a szerdai eredményei mind jók lettek, és bár mihamarabb vissza szeretne térni a színpadra, belátta, hogy most a gyógyulásra kell koncentrálnia. Ennek érdekében hamarosan bevonul a balatonfüredi szívkórházba, ahol háromhetes szanatóriumi kezelésen vesz részt.

A színpad a mindene

„A színpad a mindenem, nagyon szeretnék mihamarabb újra fellépni, de be kellett látnom: ahhoz, hogy egészségesen, még sok-sok éven át kiszolgálhassam a közönséget, most egy ideig a saját gyógyulásomra kell koncentrálnom” – nyilatkozta a Blikknek az 52 éves Tekknő Miki.

Életmentő beavatkozás

„A mentőből rögtön a műtőbe vittek, ahol elvégezték az életmentő beavatkozást; kitágították az ereimet és betettek fémlapocskákat, amik megtartják azokat. Mivel időben lett elkapva, mondhatom, hogy megúsztam. Azt hiszem, az, hogy mi történt velem, csak a későbbiekben fog lecsapódni, habár most is érzek olyan dolgokat, amiktől néha lelkileg nem vagyok jól. Pánikbetegséggel küzdök, ami nem könnyíti meg a helyzetet, de abban a pillanatban, amikor az infarktust kaptam, fel sem fogtam, min megyek keresztül” – árulta el a sztár.

Végtelenül hálás

„Szeretném megköszönni mindenkinek, aki az elmúlt napokban drukkolt, aggódott értem. Végtelenül hálás vagyok a sok szeretetért, amit a családomtól, a rajongóktól, ismeretlenektől és a kollégáktól kaptam. Szerettem volna mihamarabb hazatérni, de az orvosok figyelmeztettek, hogy van esély arra, hogy újra infarktust kapok, ne kockáztassak” – tette hozzá.

Húsz éve együtt

Az énekes mellett minden szabad percét ott tölti a kedvese, Császár Adrienn, akivel húsz éve alkotnak egy párt és most igyekszik mindenfajta stressztől megóvni az énekest.

A mulatós pop koronázatlan királyai

A magyar mulatós popzenét játszó könnyűzenei duó úttörőnek számított hazánkban. Külön-külön már az 1990-es években ismertek voltak, párosuk 2000-ben indult. Első lemezük Bye, bye, lány címmel jelent meg. Decemberre aranylemez, 2002 júniusára pedig platinalemez lett belőle. 2001. október 8-án jelent meg következő albumuk, a Táncolj, cigánylány. Összesen 6 arany és 5 platinalemezt tudhatnak magukénak. 2015-ben megjelent Mámor című daluk, videóklippel, 2016 nyarán pedig az Ismerős Arcok zenekar Nélküled című számából készítettek feldolgozást.

Böllérrap

Négy albumuk jelent meg: Disco-tor, Diszkó-ól, Dili-house, Besztof Tekknő. Legnagyobb slágereik: Böllérrap (Jaj, de jó, jaj, de finom), Szüreti nóta (Hű, de messze van ide Bordeaux), Ungarische folklór. Sok fellépésük volt 1995-1996-ban, azután jó barátságba került MC Hawerrel, aki felvetette, hogy próbálják meg együtt. Így indult a párosuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: MC Haver és Tekknő. Fotó: archív.