Szörnyű tragédia történt péntek délután Ózdon: egy panelház hetedik emeletéről vetette le magát a középkorú nő. Az eset egy tízemeletes panelsor hátsó részén történt. A helyszínre mentőautó és mentőhelikopter is érkezett, a hölgy életét már nem tudták megmenteni. A városban néhány nappal ezelőtt a kilencedik emeletről ugrott ki valaki

Kivetette magát a hetedikről

Ózd belvárosában történt tragédia pénteken, ahol egy középkorú nő kivetette magát a hetedik emeletről. Az eset egy tízemeletes panelsor hátsó részén történt. A helyszínre mentőautó, több rendőrségi egység és mentőhelikopter is érkezett, a hölgy életét már nem tudták megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Néhány nappal ezelőtt is megtörtént

Ózdon néhány nappal ezelőtt is hasonló eset történt: akkor ugyancsak a városközpontban, a kilencedik emeletről ugrott ki valaki. Az életét már nem lehetett megmenteni, emlékeztet rá a Blikk.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tragédia Szombathelyen

Júliusban adtunk hírt arról, hogy tragédia történt a vasi megyeszékhelyen, a szombathelyi Bem utcában: egy 33 éves férfi vesztette életét és a Szombathelyi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. 

Megijedt a rendőröktől

112 Press információ szerint egy járőrpáros csengetett be a lakásba, az ajtót a lakás tulajdonosa nyitotta ki, de a rendőrök nem vele akartak beszélni. A járőrök által keresett férfi a lakásban tartózkodott és a rendőrök láttán annyira megijedt, hogy átlépett az erkély korlátján és a mélybe zuhant.

Pár hónapja szabadult

A hírek szerint a férfi pár hónapja szabadult a börtönből, először 18 évesen vitték bele egy rablásba, amiért komoly börtönbüntetést kapott. Kiszabadulása után újabb törvénysértést követett el, amiért ismét börtönbüntetést kapott. A lap információi szerint ma egy kisebb ügy miatt keresték az egyenruhások.

Megdöbbentek

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Káposztásmegyeren, a Szabolcsi Bence téren július 3-án egy fiatal nő öngyilkos lett. A 35 éves F. Zsófia kiugrott egy 10 emeletes panel 7. emeletéről. A szomszédok döbbenten állnak az eset előtt. 

Mindent lezártak

„Én már csak arra értem haza hétfőn, hogy itt állnak a rendőrök, akik lezárták a környéket” – mesélte Zsolt, aki évek óta abban a panelben él, ahonnan kiugrott az asszony.

Hárman laktak együtt

„Amikor bementem a házba, a lakók mesélték, hogy nemrég az egyik szomszédunk öngyilkos lett. Utána tudtam meg, hogy kiről van szó… Én látásból ismerem Zsófiékat. Az édesanyjával és a testvérével, illetve az ötéves kislányával élt egy lakásban” – tette hozzá.

Vizsgálódnak

A rendőrség közlése szerint bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. A BRFK közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció