Balhé a főváros 13. kerületében: TEK-esek leptek el egy lakást a Visegrádi utcában péntek délután. Mint kiderült, az egyik épület két lakója szólalkozott össze egymással és a szomszédok hívták ki a rendőrséget.

Vita a Visegrádi utcában

Meglepődve nézték Budapest 13. kerületének lakói, amint a rendőrök, valamint a Terrorelhárítás emberei ellepik a Visegrádi utca egy szakaszát. Az egyik épület két lakója összevitatkozott, emiatt hívták ki az ott élők a rendőrséget. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Még nem volt vége  

Ripost információi szerint ekkor még nem volt vége a konfliktusnak: a balhézó férfi előrántott egy éles tárgyat és bezárkózott egy első emeleti lakásba. Emiatt kellett a helyszínre hívni a TEK-eseket is. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Előkerült az ételhordó is

A rendőrség később arról tájékoztatott, hogy két szomszéd veszett össze, egyikük pedig rávágott a másik kezére egy ételhordóval. Mivel a támadó bezárkózott a lakásába és fenyegetőzött, ezért a kiérkező rendőrök biztonságosabbnak látták értesíteni a Terrorelhárítási Központot. 

Kórházba vitték a TEK emberei

A TEK emberei végül betörték az ajtót és elfogták, majd kórházba szállították a férfit.

Balhé az 1-es villamosnál

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a közelmúltban, hogy a fővárosban, az 1-es villamos gyalogos kijáratánál összetűzésbe került egymással egy két fős és egy négy fős társaság. A dolgok tettlegességig fajultak, egy férfi a földre zuhant és beütötte a fejét. Az arra járók közül senki nem állt meg segíteni.

Nagy erejű volt az ütés

Az ütés akkora erejű volt, hogy a sértett a földre zuhant és beverte a fejét. Az ütést követően az elkövető és társai elhagyták a helyszínt. Információink szerint a MűPa biztonsági szolgálata észlelte az esetet, ők értesítették a mentőket, mely szerint egy súlyosan sérült személy a földön fekszik.

Életveszélyes sérülést szenvedett a férfi

A Tevékenység Irányítási Központ több rendőri egységet, illetve az Országos Mentőszolgálat egy mentőautót indított a helyszínre, akik a fent említett helyen egy, a földön fekvő férfit találtak. Megkezdték a helyszíni ellátását. Az ellátás a mentőben hosszú percekig tartott, mire a sérültet szállítható állapotba tudták hozni, majd életveszélyes fejsérüléssel, rendőri kísérettel szállították őt kórházba.

A járókelők nem álltak meg

Úgy tudjuk, az arra járó, a villamoshoz igyekvő gyalogosok közül senki sem állt meg, hogy segítsen a földön fekvőn, inkább kikerülték, illetve átléptek rajta. A helyszínre érkező rendőrök emiatt kordont vontak a dulakodás helyszíne köré. Felkerestük a BRFK sajtóosztályát, hogy további részleteket megtudjunk az esetről. A sajtóügyeletes telefonbeszélgetés keretében megerősítette értesüléseinket, valamint elmondta, hogy életveszélyt okozó testi sértés miatt indítanak nyomozást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció