Több mint egy hónapja eltűnt ember holttestét találhatták meg Regölyben pénteken, a férfit életét az öccse olthatta ki, derült ki a rendőrség tájékoztatásából.

Bejelentés érkezett

Bejelentés érkezett 2023. augusztus 18-án a délutáni órákban a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságra, hogy egy helyi lakost már több, mint egy hónapja nem láttak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megtalálták

Az eltűnt házának udvarán a nyomozók egy férfi holttestét találták meg. Azonosítása jelenleg is folyamatban van. A helyszínre igazságügyi orvosszakértő is érkezett, aki a halálesettel kapcsolatban nem zárta ki az idegenkezűséget.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Testvére lehet a tettes

A nyomozók ellenőriztek egy, az eltűnttel egy lakcímen élő 42 éves férfit, az eltűnt testvérét, akinek elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendeltek el.

Pár napja Budapesten történt tragédia

Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt egy 24 éves férfi kioltotta a saját anyja életét Budapesten a 16. kerületben. A fiú a Fertály utcai lakásukban támadt az anyjára. Olyan sebet ejtett rajta, amelynek következtében az asszony meghalt. 

Beismerte

A Blikk később arról írt, hogy a fiatal férfi a kihallgatásán a rendőröknek beismerte tettét, amit azzal indokolt, hogy hangok utasították, súgták neki, hogy ölje meg az édesanyját, hallucinációra hivatkozott.

Önmagával is végezni akart

A fiatal férfi tettét követően önmaga ellen fordult. A zsaruk a helyszínen elfogták, majd a mentők rendőri kísérettel vitték kórházba. Miután ellátták, csak azt követően kerülhetett sor az elszámoltatására.

Mentális betegség

A tragédiának volt előzménye: a fiatal mentális betegséggel küszködött, gyógyszereket is kellett szednie a problémáira. Katalint rengeteg szúrás érte, az asszony éppen aludt, amikor a fia az életére tört.

Letartóztatták!

24.hu az ügy kapcsán nem sokkal később arról számolt be, hogy a 24 éves férfit letartóztatta a rendőrség. Az ügyben eljáró nyomozási bíró az ügyészség indítványával egyezően elrendelte a távmeghallgatással meghallgatott gyanúsított letartóztatást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció