Letartóztatta a rendőrség azt a 24 éves férfit, aki halálra szúrta édesanyját a főváros 16. kerületében. L. Csaba augusztus 14-én a kora reggeli órákban egy éles eszközzel oltotta ki anyja életét. Katalin olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni.

Kioltotta édesanyja életét

Ahogyan azt elsők között megírtuk, egy 24 éves férfi kioltotta a saját anyja életét Budapesten a 16. kerületben. A fiú a Fertály utcai lakásukban támadt az anyjára. Olyan sebet ejtett rajta, amelynek következtében az asszony meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beismerte a gyilkosságot

A Blikk arról ír, hogy a kihallgatásán a rendőröknek beismerte a gyilkosságot, tettét pedig azzal indokolta, hogy hangok utasították, súgták neki, hogy ölje meg az édesanyját, hallucinációra hivatkozott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Önmagával is végezni akart

A fiatal férfi tettét követően önmaga ellen fordult. A zsaruk a helyszínen elfogták, majd a mentők rendőri kísérettel vitték kórházba. Miután ellátták, csak azt követően kerülhetett sor az elszámoltatására.

Mentális betegség

A tragédiának volt előzménye: a fiatal mentális betegséggel küszködött, gyógyszereket is kellett szednie a problémáira. Katalint rengeteg szúrás érte, az asszony éppen aludt, amikor a fia az életére tört.

Letartóztatták!

24.hu az ügy kapcsán most arról számolt be, hogy a 24 éves férfit letartóztatta a rendőrség. Az ügyben eljáró nyomozási bíró az ügyészség indítványával egyezően elrendelte a távmeghallgatással meghallgatott gyanúsított letartóztatást.

Tudomásul vették

A kényszerintézkedés helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölték ki. A döntést mindenki tudomásul vette, így az végleges.

Öt tagja volt a családnak

A bűnügyi nyomozók lezárták a nagy napelemekkel felszerelt épület mindkét bejáratát, írta meg a Blikk. A házban a lap információi szerint egy házaspár élt, három fiukkal együtt. A családfő, L. Róbert végzettségét tekintve mérnök, ő vezeti a saját, energetikával foglalkozó cégét.

Csendes család volt

A lapnak nyilatkozó környékbeliek azt mondták, hogy a család csendben, nyugalomban élt. A három fiú, Zsolt, Csaba és Richárd rendesnek tűntek. A telket évtizedekkel korábban vásárolták a szülők, majd miután elkészült, akkor születtek a fiúk.

Sajnálják Katalint

Egy szomszéd azt mondta, rettenetese sajnálják Katalint. Elmondása szerint rendkívül jószívű asszony volt az áldozat. A reggeli órákban a zsaruk meghallgatták a családfőt. Amikor a lap munkatársai a gyilkosság helyszínén jártak, az udvari lépcsőjükön ült összeroskadva. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: MTI