Megdöbbentő embertelenség! Emberölés kísérletével vádol a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség egy dél-koreai vendégmunkást, a börtönbüntetés mellett kiutasítanák az országból. A férfi ismeretlen okból arra utasította a takarítót, hogy másszon bele a szemét gyűjtésére szolgáló takarófóliába. A sértett nem akart a zsákba lépni, de a vádlott betolta őt, majd intett a targoncásnak, hogy a targoncával menjen oda, és nyomja össze a zsákot.

Zsákba tette a takarítót

A vádirat szerint a férfi 2020-ban egy komáromi csarnok építési területén dolgozott. Ismeretlen okokból arra utasította a takarítót, hogy másszon bele a szemét gyűjtésére szolgáló takarófóliába. A sértett nem akart a zsákba lépni, de a vádlott betolta őt, majd intett a targoncásnak, hogy a targoncával menjen oda, és nyomja össze a zsákot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiabálni kezdett

A targoncát vezető férfi az ügyészség közleménye szerint nem tudott arról, hogy a zsákban egy ember fekszik. Ez csak akkor derült ki, amikor a takarító kiabálni kezdett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiszabadult

A szerencsétlenül járt férfit kiszabadították a takarófóliából, a targonca sofőrje pedig kihívta a mentőszolgálatot.

Emberölés kísérlete a vád

A bántalmazás módja az ügyészség szerint az életfontosságú szervek károsodása miatt alkalmas volt halált okozó sérülés okozására, ezért emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a Dél-Koreában ismeretlen helyen tartózkodó férfival szemben.

Börtön és kiutasítás

Azt indítványozta az ügyészség, hogy a Tatabányai Törvényszék a férfit távollétében börtönbüntetésre és Magyarország területéről történő kiutasításra ítélje – számolt be róla az Ügyészség.

Három embert gyanúsítanak

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy három embert gyanúsítanak azzal, hogy halálra verte azt a szegedi férfit, akinek a holttestét megtalálták. A megalapozott gyanú szerint a gyanúsítottak szóváltás után olyan súlyosan bántalmazták a város egyik erdős területén élő férfit, hogy a sértett belehalt sérüléseibe. 

Letartóztatás

A halált okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, a büntetőeljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsítottak letartóztatását.

Itt találták meg a holttestet

A rendőrök az áldozat holttestét Újszegeden, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, egy fás, erdős területen találták meg. A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi telek közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.

Sok a bizonytalan tényező

Egyelőre azt nem lehet tudni, hogy milyen nemű és korú az áldozat. Azt sem tárták fel a rendőrök, hogy milyen külsérelmi nyomokat találtak az elhunyton. Az eset körülményeit a Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók vizsgálják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: majdnem embert ölt a targonca. Fotó: Ügyészség