Három embert gyanúsítanak azzal, hogy halálra verte azt a szegedi férfit, akinek a holttestét vasárnap találták meg – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán.

Súlyosan bántalmazták

Saághy Flóra közölte, a megalapozott gyanú szerint szombaton, az éjjeli órákban a gyanúsítottak szóváltás után olyan súlyosan bántalmazták a város egyik erdős területén élő férfit, hogy a sértett belehalt sérüléseibe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Letartóztatás

A halált okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, a büntetőeljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsítottak letartóztatását.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt találták meg a holttestet

A rendőrök vasárnap délután találták meg az áldozat holttestét Újszegeden, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, egy fás, erdős területen. A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi telek közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.

Hajléktalanok laktak arrafelé

A helyiek egyébként arról számoltak be, hogy az egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok húzták meg magukat. Közöttük nem volt ritka a durva veszekedés.

Sok a bizonytalan tényező

Egyelőre azt nem lehet tudni, hogy milyen nemű és korú az áldozat. Azt sem tárták fel a rendőrök, hogy milyen külsérelmi nyomokat találtak az elhunyton. Az eset körülményeit a Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók vizsgálják.

Gyilkosság Mosonmagyaróváron

Nemrég megírtuk, hogy Mosonmagyaróváron egy férfi bejelentette a rendőrségen, hogy végzett a feleségével. Egy idős férfi nemes egyszerűséggel besétált a helyi rendőrkapitányságra, majd közölte, mit követett el.

A helyszínre mentek a zsaruk

Az egyenruhások a férfi által megadott címen megtalálták az asszony holttestét. Emberölés bűntette miatt a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított. Az éjszakát még egy ágyban töltötte az elkövető a halott asszonnyal, csak másnap adta fel magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Most érkezett: három embert vettek őrizetbe a szegeden talált holttest ügyében

Kiemelt kép: Illusztráció