A holttestet egy fás, erdős területen találták vasárnap délután. Felmerült, hogy gyilkosság történt.

Gyilkosságról van szó

A rendőrség megállapította, hogy idegenkezűség következtében hunyt el az a személy, akinek holttestére a szegedi járőrök vasárnap délután bukkantak Újszegeden. Az éjszaka újabb fejlemények történtek az ügyben.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Három gyanúsítottat hallgattak ki

A nyomozók az éjjel három helybélit kihallgattak. Az eljárás folytatódik, ám immáron őrizetben vannak. A rendőrség ugyanis kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A bűncselekmény körülményeiről

Az Újszegeden történt gyilkosság a Csanádi utca végén történt. Régebben ott egy vasútállomás volt, annak közelében egy fás, erdős területen végeztek az áldozattal. Amint felfedezték a zsaruk a holttestet, szalagokkal körbezárták a telket.

Sátrat is emeltek

Vasárnap délután szemerkélt az eső, a zsaruk pedig sátrat húztak fel a holttest fölé. A helyszínelők fehér kezeslábasban tevékenykedtek. A helyszíni szemle az éjszaka is folytatódott, így generátort telepítettek a rendőrök a sátor közelébe.

Hajléktalanok laktak arrafelé

A helyiek arról számoltak be, hogy az egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok húzták meg magukat. Közöttük nem volt ritka a durva veszekedés.

Sok a bizonytalan tényező

Egyelőre azt nem lehet tudni, hogy milyen nemű és korú az áldozat. Azt sem tárták fel a rendőrök, hogy milyen külsérelmi nyomokat találtak az elhunyton. Az eset körülményeit a Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók vizsgálják.

Ezek is érdekelhetnek!

Gyilkosság Mosonmagyaróváron

Nemrég megírtuk, hogy Mosonmagyaróváron egy férfi bejelentette a rendőrségen, hogy végzett a feleségével. Egy idős férfi nemes egyszerűséggel besétált a helyi rendőrkapitányságra, majd közölte, mit követett el.

A helyszínre mentek a zsaruk

Az egyenruhások a férfi által megadott címen megtalálták az asszony holttestét. Emberölés bűntette miatt a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított. Az éjszakát még egy ágyban töltötte az elkövető a halott asszonnyal, csak másnap adta fel magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Tények riportja az esetről

MTI, Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Police.hu